aum

Medialt Meddelande – Se inåt!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus inåt

Du har haft det jobbigt inombords en längre tid nu. Det känns lite som om att du vill ”kasta in handduken” och gömma dig under täcket. Du är trött och du känner dig sliten. Meddelandet idag visar på Ljus! Du uppmanas att försöka söka inåt. In till din egen ljuskälla, där kommer du hitta förnyad kraft och energi. Du är en del av det Gudomliga och därmed har du tillgång till all styrka och allt ljus du behöver. Sök och hitta det! När du väl når en strimma av detta ljus så kommer saker och ting vända. Du kommer sakta med säkert känna dig bättre till mods och se meningsfullhet igen.

”Go inwards, find your inner space and suddenly you will find an explosion of light, of beauty and of ecstasy” – Osho

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Boka nu

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Kristina Ucinska

❤❤??