östergatan

Spökhuset!

Idag blir det inget medialt meddelande! Istället tänkte jag skriva lite om vad som händer här i mitt hus.

östergatan 13 spökhuset

Huset jag bor i är känt som Spökhuset här i stan och när vi flyttade hit så var jag väl medveten om det. Spöken och andar är inget som skrämmer mig. Men jag ska inte sticka under stolen med att det kan vara lite jobbigt att inte bli lämnad ifred eller när barnen väcks och det har varit en del aktivitet sen vi flyttade hit för 2 år sedan.

Vi har bl a haft en liten flicka in i vårt sovrum som pockar på min uppmärksamhet. Jag har väckt min sambo om nätterna för att jag trott att det har vart något av våra små barn som varit uppe och gått. Men inte…det är den här lilla spöktjejen som går runt utanför och i vårt sovrum. Det känns som om att hon dras till mig och barnen. Jag har otaliga gånger bett henne lämna, vart klar och tydlig med att jag har tillräckligt med barn:). Men utan framgång…. Enligt en av mina grannar har huset renats flera gånger under årens lopp, men den här tjejen har vart svår att ”bli av med”.

ghost girl spökhuset

Häromkvällen var allt helt lugnt och stilla tills det ringer på dörren. Där står våra granntjejer (17 och 15 år gamla) vettskrämda! En av dom var uppe och sjöng i studion på vinden. Hon känner tydligt av någon som står och tittar på henne. Hon lät det vara och fortsatte sjunga tills det rycker flera gånger i dörrhandtaget! Det blev för mycket så ner kommer hon (och hennes syster) till mig, då deras föräldrar var borta just den kvällen.

Jag går upp och visst var det så att det var en herre som var mycket närvarande där. Fläktsystemet har öppnats upp i huset och detta har påverkat de andliga energierna här i huset. Detta med fläktsystemet störde den här herren. Han påtalade att han ville ha lugn och ro! Jag kände av tryck över bröstet och som om att han var rökare, vilket stämde. Då han bestämt meddelande mig att – Man kan väl för fan få ta sig en cigarett! Han var lite stingslig, men jag kände mig absolut inte hotad.

Jag upplevde en yrsel och en håglöshet, som jag kände av det så hade den här mannen problem med spriten. Vilket jag också tror stämmer. Han drack och rökte för mycket i sitt liv, och nu är som om att han, med egen vilja, fastnat i ett ”energifält”. Men han vill inte dela detta med oss jordiska utan utrymmet vill han ha själv, i lugn och ro.

Granntjejen som var uppevid studion och sjöng är själv öppen och intuitiv, hon hade på ett ungefär samma beskrivning av denna man som jag själv.

Jag lovade honom att ta hand om problemet med det nya fläktsystemet och det ljud som uppkommit efter förändringen. Jag bad honom att lämna studion och förklarade att han skrämmer tjejerna. Sände ljus över honom och bad än en gång att han ska ta sig vidare.

Ikväll tänkte jag att jag ska gå upp igen och se hur det blev. Får se om han lämnat eller ej, som det känns så är han ganska enveten och inte så glad för samarbete.

Lilla tjejen hon kommer och går lite som hon vill här i huset. Hon stör egentligen inte utan vill mest ha uppmärksamhet, på barns vis.

Det här har nog inte nått sin ände ännu, utan vi får se hur det blir där uppe på vinden. Här i lägenheten har det varit är det relativt lugnt sista veckan….men jag känner av att saker ändrats här i huset sen fläktsystemet öppnades upp.

Ringt och pratat med hyresvärden om detta, så imorgon kommer ”fläktkillarna” igen. För att dra ner på trycket. Alla verkar ta problemet med spökerierna här i huset på allvar, vilket i sig är skönt. Det här huset är speciellt. Det fungerar inte att man kommer in och rumsterar hur som helst utan det kräver försiktighet.

Att jag hamnade här i ”Spökhuset” är ingen slump. Detta hus kräver att det är rörelse och en hög mänsklig energi nivå, annars tar ande energierna över. Med alla mina 6 barn kan man lugnt säga att energinivåerna höjts och vi har tagit stor plats här i huset:-) Det är också precis det som beövs i den här fastigheten.

Hur har ni det i stugorna? Har ni andar/spöken som hälsar på er? Stör det er eller är ni bekväma med deras närvaro?

Stor kram på er alla!

Maria


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Boka nu

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of