dmt ayahuasca

Meddelandet idag – Uppstigningen av ditt medvetande!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du läser/tänker/funderar om uppstigningen och du vet att den kommer ske, men du vet inte hur eller när. Du drömmer och fantiserar om en bättre och mer kärleksfull värld där du får leva i inre harmoni och frid.

Meddelandet idag:

Uppstigningen av ditt medvetande kommer inte utan att du själv är delaktig. Ingen utom dig kommer med det upphöjda medvetandet och den upphöjda världen du drömmer om. Du är den som kommer vara med och skapa det du drömmer om.

Problem, känslor och oviljor som återkommer inom dig behöver du titta på och våga släppa taget om. Du kan uppleva att saker och ting upprepas i ditt liv. Du förstår inte varför du fastnar och liksom sitter fast. Problem, känslor och oviljor inom och utom dig kommer fortsätta tills den dagen du ser sanningen om dig själv och din egen roll i allt som korsar din väg i din upplevelse.

Se, det upphöjda medvetandet börjar inom dig själv. När du förändras inom förändras världen utom, men inte på det sätt du fantiserar om—-

Våga släppa taget om förutfattade meningar om vad ett upphöjt medvetande innebär, våga släppa taget om drömmen och fantasin du har om hur en kärleksfull värld ser ut. När du vågar släppa taget och tillåter ditt medvetande att expandera naturligt utan ditt egos begränsningar då kommer du upphöjningen ett steg närmare.

En del av det upphöjda medvetandet innebär att du lär dig skapa i energi…..Genom det kommer du kunna skapa vad du än önskar i den värld du befinner dig i. Se, den yttre världens viktiga roll är att den är en illusion för dig att se igenom…Se att den liksom lever parallellt med dig och att din roll är att se detta. Se att det viktiga sker inom, inte utom. Din roll är att inte förlora dig i det yttre…..

Ju mer upphöjt och expanderat ditt medvetande blir desto längre bort från illusionen kommer du och du kommer din egen inre sanning närmare. Du ser igenom och skapar nytt ur ditt expanderade/upphöjda medvetande.

Du och dina medmänniskor kommer resa er, men inte förrens ni förstår och litar på det som finns inom er. Den dagen du och ni släpper taget om det ni så krampaktigt håller fast vid, litet som stort, är dagen ni reser er ur och bort från den yttre värld ni idag ser som en sanning och in i en ny värld skapad ur ditt och ert expanderade medvetande. En värld fylld av det du och ni idag ser som magi.

Allt börjar med dig, du kan inte vara del av något du inte vågar träda in i. Rädslorna fungerar som din dörrvakt.

Dörrvakten stiger åt sidan när du är redo och inte förrens då. Ingen kommer till din eller er räddning, ni är eran egen räddning inget annat kommer att fungera. Naturen av medvetandet fungerar så.

Förlägg all kraft inom dig.

ayahuasca dmt

Lite till…..

Till dig som har problem med vänster fot…en smärta som påverkar din gång så att du nu även fått ont i vänster knä. Du vet inte riktigt vad du ska ta dig till då ingen läkare du varit hos har varit till någon hjälp utöver de smärtstillande du fått utskrivet. Avbelasta foten så mycket du kan, stressa inte foten och inte dig själv. Ju mer stress du lägger in detta problemet desto större växer det sig för dig. Så nu, lugn…sakta ner tempot. Acceptera det som är och ge dig själv tid att läka. Sluta med de smärtstillande medicinerna då detta bara spär på stressen för dig, då du i grunden inte vill äta dessa. Ta en dag i taget och blicka inte för långt fram . Ger du dig själv tid, vila och lite avlastning på foten så kommer det hela läka ut. Den läkande kraften i detta är att släppa taget om stressen detta orsakar dig…..

Till dig som har en rödspräcklig katt med rött halsband. Katten verkar ha gått på äventyr och du oroar dig mycket över vad som hänt. Du kan släppa oron, katten kommer snart hem igen för att vila upp sig efter äventyret:).

Till dig som både målar och skriver böcker. Du är konstnärligt lagd och dina verk är uppskattade. Något har kommit in i ditt liv som oroar och stressar dig så pass att det påverkar ditt skapande. Du vet inte riktigt vad du ska göra nu….Tiden verkar rinna ut och du står handfallen. Nu ska du tänka igenom vilken av dina bekanta som har ett mycket stort socialt nätverk. Den här personen kommer kunna hjälpa dig……sök dennes hjälp.

……

I stort ljus,

MariaO

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments