free falling

Medialt meddelande – Det gamla faller för det nya!

Du vet att en förändring är påväg. Du vet att det som var, det har spelat ut sin roll men ändå, ändå håller du fast vid delar av det förflutna.

Meddelandet idag:

Hur ska du kunna, i full tillit, breda väg för det nya när du håller fast vid delar av det gamla? Hur ska du kunna låta den nya energin jobba fullt ut i ditt liv om du drar in den gamla energin i nuet?

En förutsättning för att den nya energin ska kunna jobba fullt ut för det allra bästa är att du släpper taget om det du försöker kontrollera. Att kontrollera nuet genom minnen av det förflutna är inte att ha full tillit till det som är och de som kommer.

Det som händer är istället att du hämmar energin att flöda på det sätt som är ämnat. Du hämmar genom att dra in det förflutna in i nuet och när det sker så krånglar och trasslar livet till sig. Vägen blir inte smidig och fri…..

Låt det gamla falla! Allt i det förflutna har spelat ut sin roll för länge sedan och nu, nu står du inför något helt nytt!

Du vet min vän, det nya det är något mycket fint! Men det kan inte ta plats fullt ut så länge det gamla finns kvar i din energi…..Du behöver jobba på att släppa taget och att släppa taget i full tillit att det som blir det blir så som det är menat.

När du släpper taget om det förflutna, när du släpper taget om att försöka styra energin från det gamla, då ger det du det nya kraft att breda ut sig. Det nya som väntar är en total förändring av ditt medvetande. Du kommer se världen med helt nya ögon och ingenting, ingenting kommer längre vara som förrut.

Det som en gång var viktigt kommer totalt förlora sin vikt. När det gamla faller, då väntar det nya. Ett nytt sätt att uppfatta din verklighet genom ett expanderat medvetande. Men en förutsättning är att helt, fullt ut i varje del av det gamla släppa taget i full acceptans över nuet och i fullt tillit i det som väntar.

Du är under träning, en träning att i full acceptans vara i nuet utan att dra in det förflutnas energi i det som är. Det är därför du kan uppleva att saker kan krångla och trassla just nu. Din träning blir färdig när du lärt det som behöver läras om det förflutnas energi och hur det påverkar nuet…..

Allt av det gamla måste falla, alla delar av det måste städas undan för att det nya, vackra medvetandet av dig ska kunna bredas fullt ut. Vågar du släppa taget? Eller ska du fortsätta låta rädslorna kontrollera ditt liv?

Genom eoner har du jobbat med expansionen av dig själv och genom eoner kommer du fortsätta…. Ditt medvetande har ingen början och det har inget slut. Du är i en evighet.

Rör dig från intellektet in i hjärtat….och du ska se att denna övergång in i det nya kommer blir lättare för dig. Låt det gamla falla för att i total tillit bereda väg för det nya sättet att uppfatta den dröm du befinner dig i.

prosperity

Lite till…..

Till dig som jobbar inom omsorgen med äldre. Du har under en längre tid jobbat på att ”öppna upp” och detta har di gjort genom att gå en oändlighet av kurser och utbildningar. Den ena efter den andra och ändå kan du känna att du inte når ditt du vill nå…..Du kan aldrig nå in i ditt eget medvetandes visdom och öppenhet om den värld du lever i genom kurser och utbildningar. Det som händer då är att du tar del av någon annans inre och det blir ingen sanning av det. Känsla av att du inte når fram ligger där hos dig för att berätta något för dig…lyssna och stanna upp i dessa kurser. Ta istället den tiden för att gå in i dig själv genom tystnaden och stillheten. Gör du det kommer frustrationen att släppa och du kommer nå dit du vill nå…..

Till dig som älskar djur och det ser ut som om att du har många hundar runtom dig. Du har ett barn nära dig som inte är ditt barn utan ett barn du tar hand om på någotvis. Det här barnet behöver ditt lugn, din trygghet och dina rutiner. Du ska veta att det du ger idag till den här människan kommer du få tillbaka tusen gånger om. Fortsätt finnas där i kärlek och lugn.

Till dig som har en man som är allvarligt sjuk. Din energi i denna process ni går igenom nu är jätteviktig. Håll ditt sinne klart och hela tiden jobba på att släppa taget om att försöka kontrollera utfallet. Du vet, det blir bra till slut men den här processen kommer gå smidigare om du håller sinnet klart och energin hög. Minns, tillit till livet självt…….Det finns något i detta för er båda att lära….när ni lärt kommer allt att bli bra igen.

…….

I stor kärlek,

MariaO

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Monika
1 månad sedan

Tack, Maria 🙏 Du talar till mig!

Carola
1 månad sedan

Tack