dmt

Medialt meddelande – Det nya varandet som snart breder sig ut!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Livet har varit lite bökigt och stökigt för dig på sistone. Ditt inre är inte i balans och du längtar efter något annat än det du har just nu. Du drömmer dig ofta bort om ett bättre och större varande är det befintliga.

Meddelandet idag:

Det som finns här och nu är det som är din gåva, från dig själv. Du befinner dig på vägen du en gång valde och som har lagts som en gåva i din famn att vara i och värna om.

När du drömmer dig bort om något annat, bättre och större så inte bara förlägger du din energi på ett oanvändbart ställe, du skapar dessutom ett större lidande för dig själv. Det är enbart genom att vara här och nu du kan jobba dig igenom det som inte är i balans mot ett mer balanserat varande.

Det är först när du fullt ut är i nuet och du fullt ut accepterar nuet precis som det är som du kan hela, läka och röra dig bort från det som smärtar. När du befinner dig på en plats som du inte fullt ut kan acceptera kommer smärta accelerera och längtan efter något annat öka.

Du vet min vän, livet det är här för dig! Dröm dig inte bort, längta dig inte bort istället öppna dina ögon för det som ligger fördolt framför dig. Gåvorna ligger i varje del av ditt liv, för dig att upptäcka och expandera genom. När du stretar emot och pacificerar dig själv genom att drömma dig bort så förlänger du smärtan. Och samma utmaning kommer om och om igen till dig. Tills den dag du förstår att du själv är skaparen av den, men också förlösaren av det som krånglar.

Genom din inre visdom och ditt inre seende kommer du till slut upptäcka livet självt. Du kommer se att det du såg förrut som en verklighet var en dröm och att himlen ja, den fanns där för dig helt nära att upptäcka själv. Öppna dig inför det osedda och fördolda i din upplevelse.

När du är redo och porten öppnas kan du aldrig mer gå tillbaka till gamla. Naturen av varandet är så, expanderat är expanderat och så fortsätter det.

Se, ditt varande expanderar genom dig själv. Ingen, ingen kan hjälpa dig att expandera din visdom, din skapande kraft och ditt inre seende detta ligger helt i din famn. Du kan visas vägen men du behöver själv gå den.

Längta inte bort, längta inte efter något annat. Istället välkomna med ett öppet hjärta och acceptans det som kommer till dig. Sträva inte emot, följ istället med…..genom din inre visdoms vetande.

Du kan inte röra dig mot det nya om du inte är redo och har vunnit visdom om ditt eget varande här och nu. Det nya varandet som snart breder ut sig för dig är din egen skapelse. Hela och läk dig själv genom nuet, genom acceptans och rör dig sedan i visdom vidare!

Du är anden i anden, själen i själen och kärleken i kärleken. Du är träden, du är vattnet, du är din vän, du är din fiende, du är din älskade, du är skogen och du regnet. Allt, precis allt är du och du är allt.

ayahuscha

Lite till…..

Till dig som jobbar på arbetsplats där du har gröna arbetskläder….Du har en del av ditt jobb sittandes. Nu har du fått problem med höger ben och en smärta som ligger i ryggslutet. Den här smärtan gör det svårare och svårare för dig att sitta längre stunder. Du behöver söka dig till en duktig fysioterapeut som kan hjälpa dig tillrätta med detta. Det är inget permanent så länge du är villig att själv jobba dig bort från smärtan. Så länge som du inte gör något åt det hela, så länge kommer problemet finnas. Du behöver ge för att få….ger du till dig själv så kommer du också att få (läs smärtan lindras). Allt i livet är fördolda gåvor för dig att se genom. ”Ge och få” är denna….

Till dig som har en muskulös, brun mindre hund. Du har tatueringar och det ser ut som om att du har en drömfångare tatuerad på din arm/axel…..Du befinner dig i en turbulent relation. Din kärlek är stor till den här personen men du vet någonstans att ni behöver gå era egna vägar. Du vet redan vad du behöver göra för att läka denna relation. Lyssna på din inre röst. Agerar du nu, så kommer era vägar att stråla samman igen…senare och då blir bra.

Till dig som står mitt inför en livsavgörande stor förändring. Det är som om att du försöker övertala dig själv om att det stundande är för det bästa…men ditt inre viskar något annat. Det finns alltid fler vägar i livet att välja..Livet är här för dig och du har alltid, alltid ett val. Lyssna på ditt inre, viskningar som finns där är inte slumpmässiga. Ibland kröver livet att du står upp för dig själv och det du tror på. Att du inte ger vika för det yttre utan istället ger rum för det inre.

…….

I stort ljus,

MariaO

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments