freedom

Medialt meddelande – Ur kaoset kommer friheten!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Under en längre tid har du sett att det som utspelas framför dina ögon är början på ett totalt kaos och en total kollaps. Du kan känna dig förvirrad och förvillad av det som sker framför dig, du kan känna dig uppgiven och ledsen.

Meddelandet idag:

Minns nu, att allt precis allt i din upplevelse i din fysiska form har en egen inneboende mening. Inget är meningslöst och inget är värdelöst, allt har en mening och allt har ett värde i det du upplever.

Känslan av att kaos och kollaps kommer ur din syn framför dig…..Är din syn en verklighet eller gör du den till en verklighet? Det finns alltid två sidor i din upplevelse och du kan själv bestämma vilken av dessa sidor du väljer att fokusera på.

Kollapsen och det kaos som väntar kan du se som något negativt eller så kan du se på det nya som kommer med nyfikna och kreativa ögon. Väljer du att följa den negativa energin ja, då kommer det med rädslor, förtvivlan och hopplöshet. Väljer du att bemöta det som sker med positiv energi genom nyfikenhet och kreativa ögon ja, då öppnas alla möjligheter för dig att skapa något nytt för dig själv och expandera din fysiska upplevelse.

Valet, den personliga riktningen av det som sker framför dina ögon väljer du själv! Du kan välja att gå rakt ner, rakt in i rädslorna av det som läggs framför dina ögon och genom det ge dig själv till det som utspelas eller så väljer du att se, men inte delta och genom det röra dig bort från dramat och skapa något helt nytt för dig själv.

Du har alltid ett val i hela din upplevelse. Kanske det inte känns så, men valet ligger där alltid.

Den dagen du reser dig ur den negativa sidan av din upplevelse, reser dig ur rädslornas grepp är dagen du blir helt fri! Frihet kommer inifrån, det finns ingen, ingen frihet att finna i den yttre världen. Frihet är något du skapar själv inom dig. När känslan är skapad och etablerad då interagerar du med omgivningen och det som läggs framför dina ögon som en verklighet på ett helt nytt sätt. Du kommer ”stå över” den yttre världen och plötsligt så ser du hur du direkt kan påverka din omgivning, inte genom handling utan genom ditt varande och den energi du ger ut.

Du, du är skaparen av din egen verklighet! Du är Gud och Gud är du……Allt finns där djupt inom dig som en skatt för dig att själv upptäcka och hantera, inte genom ord, handling eller ens tankar utan genom ditt varande. Genom den energi du ger ut och tar in.

När du lämnar kroppen och den fysiska upplevelsen då är det det som finns kvar. Ditt varande, ditt medvetande som skapar genom energi och in i energi. Du skapar, skapar och expanderar redan nu. Ju mer medveten du blir om vad du är, vem du är och var du är desto större skapelse av din energi!

Kaoset är här för dig som en gåva att vakna upp ur……Lite åt gången, lite till och lite mer lär du.

Du är fantastisk, du är gudomlig och du är allt som någonsin är.

life flower

Lite till…..

Till dig som jobbar inom trädgårdsskötsel..Du har jobbat ett tag inom området och du trivs i det stora med det du gör även om du stundom blir trött. Det kommer eller har redan kommit ett jobberbjudande till dig….Du blir erbjuden en tjänst där du kommer ha ett mer övergripande ansvar på layout och design. Du kommer eller känner ambivalens om du ska hoppa på detta eller stanna där du är. Tackar du ja så kommer du fortsätta på en väg som kommer med en hel del utveckling, en hel del utmaningar och en hel del nya kontakter….plus en uppsving i lönen. Ibland är det klokt att överlåta oron/frågorna till livet självt och bara följa med i livets svängar. Ibland behöver man våga för att vinna.

Till dig som bor nära havet, kanske till och med i skärgården…..Du sitter fast känslomässigt i en relation som du vet inte kommer fungera. Du har suttit fast en längre tid nu och börjar bli trött på all den energi som du tömts och töms på. För att frigöra dig behöver acceptera situationen precis som den är, bestämma dig och ta dina steg framåt. Så länge du tvekar, lever i minnet av den kärlek som fanns och inte fullt ut accepterar det som är så länge kommer du vara fångad i känslorna och fortsätta tömmas på din energi. Ta denna text som en kompass åt vilket håll du bör gå nu…..

Till dig som problem med dina handleder så pass att det handikappar dig i ditt liv. Du har haft problemen en längre tid och har egentligen inte fått någon hjälp för det. Det ser ut som om att man inte hittar ”problemet”. Överbelasta inte handlederna, var observant på vad kroppen säger till dig och du ska se att om sådär 6-12 månader problemet borta. Det kommer successivt blir bättre……

…….

I stort ljus,

MariaO

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments