Medial vägledning via mail

Medial vägledning via mail

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom. Jag hjälper dig genom min gåva att se klart på ditt liv nu och hjälper dig att se den bästa vägen fram när den är grumlig för dig själv. Jag bistår dig som medlare mellan det den fysiska och icke fysiska världen.


Jag är grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda. Alla mina klienter är lika viktiga och får samma tid, utrymme och engagemang.
Till mig kan du vända dig med precis allt! Alla frågor och funderingar är ok.

I ditt mail till mig, så skriver du lite kort om dig själv, om din nuvarande situation och de frågor du vill ha vägledning i. Ju tydligare du beskriver dina frågor/funderingar desto tydligare tenderar vägledningen att bli.

Du får ett bekräftelsemail av mig inom 12h efter att du gjort din bokning.

Jag iakttar tystnadsplikt och har hög moral kring detta!

Kostnad: 500kr

Boka nu