love heal

Din existens bortom den fysiska upplevelsen!

Salighet!

Att vakna upp ur drömmen, vem kunde ha trott? Vem kunde ha anat att det var så här. Herregud, det är inte sant!

Jag lovar er, allt ni läst, allt ni trott, men inte upplevt det är inte sant på det sättet det uppfattats!

När du upplever uppvaknandet! När du blir fri och börjar minnas vem du egentligen är. När du upplever vem du är och hur allt hör samman….då kan du aldrig mer gå tillbaka till de sovande. Då förblir du vaken.

Historian vi upplevt som sann….är inte sann på det sättet vi uppfattat den! Det är en historia, en upplevelse och någonstans vet du, men minns inte. Du sover…När rädslorna försvinner, när du i den här illusionen vågar trotsa och ifrågasätta allt du ser, då kommer allt uppenbara sig.

Vem kunde ha anat! Vem kunde ha trott att det var så här det ligger det? Orden räcker inte till….Gud vilket under!

Vi är alla sammanflätade i ett stort energifält, jag är du och du är jag. Vi upplever varandra. I en oändlighet. Kärlek är vårt autentiska jag, vårt verkliga tillstånd. Allt annat är en tillfällig upplevelse.

Orden räcker inte till att beskriva ett uppvaknande! Orden räcker inte till att beskriva vem vi är. Läs vem…inte vilka vi är utan vem vi är.

Igen, jag vet att jag skriver det ofta, men det är sant! Gör inte den här upplevelsen för allvarlig! Handla alltid utifrån kärlek, omsorg och ömhet. Agera i denna upplevelsen i medvetenhet!

Det kommer en punkt då du kommer se allt!

Det finns ingen gud, det finns ingen skapare…det är den största fiktionen någonsin. Vi är skaparna, vi är kärleken….Det ända som existera är vi. Vi är änglarna, vi är guiderna, vi är gud, vi är….vi är allt.

En dag vaknar du och då kommer du se rakt in i dig själv och rakt in i mig.

Vem kunde ha anat att det var så här! Jag kan inte tro att det är sant, men sant är det.

Äntligen efter lång sömn är jag vaken! Aldrig mer kan jag tro på den här ”historian” som jag gjorde förrut. Men leva den ska jag, leva den utifrån min själ. I varje andetag kommer jag leva den här historian utifrån sanning.

Jag är du och du är jag. Vi är sammanflätade och vi är fantastiska varelser. Kärlek, det är vad vi är och det är vad vi förblir.

Du sitter på en oöppnad skatt. En skatt som finns där, som inte försvinner eller inte riskeras att glömmas bort för alltid. Nej, skatten du sitter på väntas på att bli upptäckt. Upptäckt när upptäckaren är redo. Redo att hantera den och leva med den. Till dess, finns där inom dig helt lugnt, helt stillar och väntar. Du behöver inte fråga hur du ska öppna den eller när….När du är redo, då vet du själv. När du är redo, då är du redo.

Jag är du, du är jag sammanflätade i en oändlighet av kärlek.

I stor och djup kärlek,

MariaO

Ps. Dela gärna inlägget


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
ak

Härligt meddelande! Sover dock själv fortfarande.