mudras

En gåva till dig – Ushas Mudra

Mudras

Mudras är olika handgester som härstammar från Hinduismen och Buddismen. Mudras används flitigt inom yoga. Genom att praktisera mudras sägs det att man kan skifta sin energi från det man upplever till det man vill känna. Dvs du kan genom mudras uppnå/förbättra ett önskat tillstånd.

Varje mudra du praktiserar bör du hålla ett par minuter helst längre som uppåt 15-20 minuter. Man kan med fördel använda olika mudras i ens meditationer.

Dagens mudra är :

Ushas Mudra

Ushas Mudra är känt som förändringarnas och förnyelsernas mudra! Alltså, ett bra mudra att praktisera om du vill ha en extra push mot förnyelse och förändring i ditt liv. Det är även ett ypperligt mudra att praktisera på morgonen, då det sägs vara bra för att väcka din kropp och skapa klarhet i ditt sinne!

ushas mudra

Andra fördelar med Ushas Mudra:

  • det balanserar ditt hormonsystem. Bra för dig som har besvär med pms eller befinner dig klimakteriet.
  • hjälper till att göra ditt sinne mer alert
  • skapar mental klarhet
  • gynnsamt för din sexualitet
  • förstärker känslan av njutning
  • stimulerar din kreativitet

ushas mudra

Du praktiserar Ushas mudra genom att fläta samman dina fingrar. För kvinnor ska den högra tummen vara mellan pekfingret och den vänstra tummen. Den vänstra tummen ska ligga lite ovanpå den högra tummen.

För män är det tvärtom, den vänstra tummen ska läggas mellan pekfingret och den högra tummen. Den högra tummen vilar lite ovanpå den vänstra tummen.

Med fördel praktiserar du detta mudra vid meditation, men det fungerar även att praktisera det sittandes, ståendes eller t.o.m gåendes. Så länge kroppen är avslappnad och handpositionen hålls symmetrisk.

Du som funderar över om du ska bjuda hem den där personen på middag…gör det! Du kommer ha en mycket trevlig stund i gott sällskap!

Jag önskar dig en riktigt härlig lördag! Ta vara på dig själv och kom ihåg att det finaste du har i livet, det går inte att köpa för pengar.

I stor kärlek,

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

3 Kommentera tråden
0 Tråd svar
3 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria
Trevlig helg du också.

Titti

?? så användbart tack! Önskar Dig en fin helg ❤

Hilkka

Tack fina Maria! ????