greatfullness

Helt kort, och i all sin enkelhet….

Jag är ett stort fantast av yoga och någonting jag bla lärt mig genom min yoga är att fokusera min energi.


Det kan vara en tillsynes helt omöjlig övning som ska praktiseras, men när jag sätter in hela min uppmärksamhet på övningen så fokuseras min energi dit och vips så lyckas jag med övningen som skulle göras.

Detta är ett praktiskt exempel på hur vi människor kan använda oss av vår egen kraft. Dit du riktar din uppmärksamhet, det är dit hän din energi går och du kan åstadkomma underverk i livet! Men det gäller såklart också motsatsen, säg du riktar all din uppmärksamhet på bekymmer och problem…..då kommer din energi flöda dit och vips så förstärker och skapar du något du egentligen inte vill ha i ditt liv. 

Så mina fina goa bloggvänner, ni är själva skaparna i era liv! Var observant på var era tankar och uppmärksamhet går…..för det är dithän er energi flödar. Det är genom energi ni skapar!

Håll rätt fokus och ni är snart drottning i era egna liv!

Stor kram, Maria


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of