soul

Medial vägledning – Hemligheten du lever i!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du försöker lära dig om livet du befinner dig i. Du söker och söker men känner att du står på samma ställe och stampar. Du undrar varför och vad du kan göra för att ta dig vidare…..

Meddelandet idag:

Vad vet du om rädslor? Har du lärt dig något om dem och vilken funktion de har i det livsspel du befinner dig i….eller har du separerat dig från dem. Kanske tror du att de inte har något med din ”andliga förståelse” att göra?

Rädslorna är skapade i detta livsspel för att kontrollera och försvåra för dig att ta del av de djupaste hemligheterna.

Bara de modigaste kommer djupt in i livets hemlighet och får ta del av dess skatt.

Rädslorna du bär fungerar som dörrvakt för dig själv….du kan inte träda genom dörren förrens du är modig nog att träda genom.

Bara de modigaste kommer gå emot rädslorna och trotsa dem, men när det är gjort avtäcks det som var osynligt och det osynliga blir plötsligt synligt.

Livet du lever i har så många bottnar, så många skikt och du har din roll i detta. Din roll är att väcka dig själv genom att avtäcka och bemästra rädsla efter rädsla. Att verkligen se och erkänna all delar av dem som hämmar dig i din förståelse av det liv du befinner dig i.

Inget är vad du tror….det som är upp är ner och det som är ner det är upp! Sanningen om detta kommer genom frigörelse från dörrvakten av livets spel, rädslorna….

När du närmar dig förståelsen av den hemlighet du lever i då kommer du stöta på hinder. Hinder i form av rädslor, för rädslor är det svåraste för människan att bemästra. Men när det svåraste är bemästrat kommer det också med störst belöning…

Du söker och söker, men du har glömt söka i dina egna rädslor….Rädslorna som är de som är det svåraste hindret att avslöja det som ligger i det fördolda.

Varför säger du att du inte rädd för någonting? Varför förnekar du de rädslor som finns där? Bara genom att ärligt se dem kan du börja jobba med dem……och övervinna dem. När du övervunnet dem så kommer den totala frigörelsen…..

Är du redo?

powrer of love

Lite till….

Till dig som ofta fixar naglarna på salong…Du har nästan alltid någon/några nagel med glitter. Du har ljust hår och glasögon….iallafall ibland. Du har en stark vilja och en stark inre kraft, men har under de senaste åren blivit försvagad i din kraft genom den relation du befinner dig i. Du ger och ger….Hur länge ska du ge? Hur länge ska du tillåta dig själv att inte stå upp för din egen längtan och kraft? Kanske det är dags för dig att föra dig själv tillbaka till den inre grund du hade förrut?

Till dig som har en hel del kopparkärl i ditt hem, dessa kan vara arvegods. Du är över de 50 kanske närmare 60…Men ung i ditt sinne. Du har stor humor och lätt till skratt. Din urinblåsa har börjat krångla och det här är jättejobbigt för dig. Du vet inte riktigt vad du ska göra eller ta dig till…en stor sorg. Det här problemet du har går att träna bort….ja, så är det. Det är inget du behöver ha resten av livet. Det du ska göra nu är att ”googla” på ditt problem och googla tillsammans med träning. Sen följer du de träningstips du får upp, noga och med uthållighet. Gör du det så kommer du få bukt med problemen utan att behöva söka vården. För det vill du ju helst inte…..

Till dig som har en stuga med många rosbuskar…..Du älskar rosor, nästan som du samlar dom. I vår/sommar kommer det ”av en slump” komma förbi en man vid din stuga som är pratglad och söker din kontakt. Det här är din ”själsvän”…Du ska inte vara rädd eller undvikande, utan bjud in….och du kommer påbörja en underbar kärlekssaga. Han är allt du någonsin drömt om.

….

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
1 månad sedan

Tack. Jag fixar naglarna på salong. Jag har glasögon och ljust hår ibland. Jag har levt i en destruktiv relation och jag ger och ger. Har tänkt precis så. Att jag måste hitta mig igen.