Medialt meddelande – Allt blir bra nu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Något har hänt som gör att du går runt med en känsla av att du gjort fel. Den här känslan tar på din energi och du vet inte riktigt hur eller vad du ska göra för att hantera känslan du hamnat i.

Meddelandet idag:

Du kommer att se längre fram i ditt liv att du inte kan göra fel. Det du tänker som fel idag blir rätt imorgon….

Se, det du dömer som fel just nu blir rätt på ett annat plan. Du använder dina tankar till att döma din handling och situation som du tycker blev fel. Detta dömande ur tanken har skapat en känsla inom dig av skuld, hjälplöshet och kanske även ångest.

Dina uppfattningar över vad som är rätt och om vad som är fel, är inte ”Universums” uppfattning…Den egna uppfattningen är skapad ur ditt omedvetna tillstånd. Ditt omedvetna tillstånd som påverkats och påverkas av de samhällsnormer du befinner dig. Ditt dömande är skapat ur dina tankar som i sig påverkats in i en ”fyrkantig låda” som inte är fri. Universums är i kärlek fri. När du inser att du är av och ur Universum, den allomfattande kraften, att du är av och ur kärlek så upphör ditt dömande av dig själv och dina handlingar. Då plötsligt öppnas dina inre ögon för vad som är rätt, fel…vad som är och inte är. I kärleken du är av och ur, kärleken du är….där finns inget dömande bara empati och förståelse ur djupaste obeskrivlig kärlek. Se din handling, din situation men döm den inte….Se, acceptera och rör dig vidare mot nytt…..

Du vet min vän, Allt är väl.

Du uppmanas att leva här och nu. För här och nu är allt väl. Inget av det du gjorde igår behöver finnas med dig idag. Du är fri att släppa taget om det som var för att röra dig i inre frihet framåt.

Var inte så snabb att döma dig själv. Du ser inte klart och fritt på det som är. Det som är, det är betydligt större än ditt sinne. I det som är blir varje handling du gör rätt, någonstans….Inget är fel och inget är egentligen rätt….det bara är i en evig pulserande skapelse.

Skapa nytt, skapa ur flödet av här och nu! Inte från igår eller imorgon. Universum har gett dig gåvan att konstant vara i nuet och se det som är. Att skapa från nuet ur din inre frihet. Gör du det?

Lever och skapar du genom din inre frihet som den gudomliga ljusvarelse du är? Eller lever du genom ditt enormt påverkade sinne?

Allt faller på plats, allt är väl. Det finns inget fel och det finns inget rätt. Var i nuet och lev från nuet, skapa ur nuet och du kommer att se att oavsett hur du handlat så faller allt på plats, att allt är väl.

Du är av och ur kärlek. Inget annat existerar egentligen, det är en illusion. När du vaknar upp till dig själv så kommer du förstå…. Förstå att inget var fel av det du gjorde. Att allt föll precis rätt…..precis som det var menat.

freedom

Lite till…..

Till dig som har en ganska stor långhårig hund….Hunden sitter gärna brevid dig! Detta är din älskling. Du är ledsen över något som inte blev som du tänkt…din hund känner din ledsamhet och försöker trösta dig. Upp med hakan nu min vän….Det som inte blev som du tänkt blev som det var menat! Allt i ditt liv är menat, alla delar räknas och skapar till slut ditt livs pussel. Inget är slumpmässigt, inget….. Ta nu din fina hund i famnen, låt denna lurviga varelse heala dig från sorgen och blicka fram. För där bakom nästa hörn kommer du förstå varför det som hänt behövde hända. Något fint väntar dig……

Till dig som just i dagarna blivit påhoppad av ett par kollegor till dig. Speciellt en av dessa är drivande mot dig och försöker kontrollera dig och dina åsikter/tankar. Du känner dig nedslagen, ledsen och arg! Nu ska du resa dig och förstå att du inte ska agera på detta påhopp….observera, men backa….Det finns inget att vinna på att slå tillbaka utan borsta av dig det hela och fortsätt med stolthet över dig själv och dina val. Slösa inte din energi på detta mer, lägg den istället på det som är positivt i ditt liv. Se, positivt föder positivt och negativt föder negativt!

Till dig som reser mycket på ditt jobb och jobbar med försäljning av något slag. Du står med fötterna i två världar…..Du vågar inte välja, du leds av rädslan av att du kanske väljer fel…..Du kan inte välja fel….Följ din längtan och se vart den leder dig. Livet är ju här för dig, låt det visa dig vägen…gå den med stolthet och trygghet!

……

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon
600kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments