medial vägledning - andlighet- mariao

Medialt meddelande – Ambitionerna du har!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har haft stora ambitioner i livet och du strävar efter det du inte har! Nu har något hänt inom dig, du börjar ifrågasätta dina egna ambitioner och de mål du satt upp!

Meddelandet idag:

Att vara ambitiös är inte fel, men ofta innebär ambition en sträva efter något du inte har. En strävan som går emot det naturliga flödet av livet. Flödet av nuet.

Att släppa taget om ambitionerna innebär inte att inte bry sig, det betyder istället att bjuda in livets eget naturliga flöde av händelser utan att styra dem alltför mycket!

Idag kommer en påminnelse till dig om att släppa taget om dina ambitioner! Att släppa taget om ambitionerna som kontrollerar dig och istället tillåta dig att följa med i livets eget flöde. Istället för att gå motströms, gå medströms av livsflödet av händelser.

Ingen skola kan lära dig mer än livet själv. Missa inte livets mysterier! Missa inte denna mystiska livsskola som du går i nu! Varför ha så höga krav och ambitioner på dig själv när det egentligen är fullt tillräckligt att bara uppleva livets naturliga flöde och följa med det på ett naturligt, alert, sätt?

Varför förblindar du dig själv genom samhällsnormer som någon lagt på dina axlar och som för dig längre bort från det vackra flödet av naturliga händelser? Händelser du missar för att du tillåter någon utom styra dig.

Det spelar ingen roll vad eller vem du är här i denna mystiska fysiska livsupplevelse! Om du är advokat, uteliggare, butiksbiträde etc…ingenting av det spelar någon roll. Det som spelar någon roll är din förmåga att alert, medvetet, följa flödet i den fysiska upplevelsen.

Ingen är värd mer än någon annan. Vi är lika.

Tillåt dig själv att känna livet istället för att gå igenom det som en ambitiös robot. Känn, upplev…följ med det naturliga flödet i ett alert och vaket tillstånd!

hjärta -mariao - medial vägledning

Lite till….

Till dig som jobbar med böcker på något vis…möjligtvis som bibliotekarie eller liknande. Du känner dig trött och less på ditt jobb…Jag får in det som om att du drömmer om att resa bort. Långt bort och du har haft tankar om att ta tjänstledigt för att åka som volontär eller liknande. Idag, genom mig, får du en knuff i ryggen om att ta tag i den här drömmer du har! Verkligen, det kommer ge dig all din livsglädje tillbaka! Just do it…

Till dig som jobbar på kontor med någon form av administration…..Du handhar en del logistik ser det ut som. Någon på ditt jobb har ett extra gott öga till dig….Det känns som om att du redan känt detta, men skjutit undan den här känslan. Gör inte det, bjud in den här människan i ditt liv istället! Amors pilar är inte så långt ifrån dig som du tror….

Till dig som har praktiska problem…det är som om att det ena avlöser det andra. Är det inte bilen, så är det bostaden och så fortsätter det. Nu är det hög tid för dig att sakta ner på tempot. Anledningen till att allt strular till sig för dig är att du är så uppe i varv att du inte kan se vad som behöver göras för att stävja problemen som kommer. Så, sakta ner så din hjärna får tid att återhämta sig mellan varven.

…………..

Jag älskar er alla!

/MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

🙏♥️