Medial vägledning - MariaO

Medialt meddelande – Ambivalensen du upplever!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Något slags val du har att fatta upptar dina tankar. Det är som om att du inte riktigt kan bestämma dig för vart du ska sätta ner dina fötterna….Det är som om att du har en fot på en sida och en fot på en annan sida. Detta splittrar dig och skapar ambivalens.

Meddelandet idag:

Ambivalensen du upplever upptar mycket av din energi just nu. Du vet själv att du behöver göra ett val och du vet själv att situationen inte är hållbar i längden.

Du är den som bestämmer i ditt liv.

Lyssna inte alltför mycket på människor runtom dig, de har alla en åsikt men deras åsikt om ditt liv är grundat i deras egen upplevelse av sitt liv. Genom att lyssna alltför mycket på andra människor så skapar du inte ditt liv utifrån ditt hjärta, utan utifrån andra människors upplevelse och kanske önskningar.

Det du står inför nu, valet du har att göra, är viktigt att du gör utifrån dig själv! Utifrån ditt hjärta och din längtan. Låt dig inte skrämmas av dina egna rädslor eller andra människors åsikter.

Försök så gott du kan pusha dessa åt sidan, gå sedan rakt in i ditt hjärta utan rädslor, utan förutfattade mening, utan dömande. När du är där, i ditt hjärta då kommer du intuitivt veta vilken väg du längtar efter att gå. Då kommer din ambivalens att släppa. Följ sedan den längtan du känner…..var inte rädd.

När du följer din längtan då kan det inte gå fel, då kan det bara gå rätt….

Var modig, klarsynt och självständig i detta val du står inför!


Lite till…

Till dig som vet och tidigare blivit uppmanad att röra på din kropp lite mer. Vänta inte längre nu, utan verkligen ta tag i detta nu! Du behöver inte börja så storslaget, utan börja smått…När du väl börjat att röra din fysiska kropp lite mer, så kommer du märka en stor förändring och förbättring i hela ditt mående, fysiskt såväl som psykiskt! Börja nu, idag…vänta inte.

……
Alltid, var i hjärtat, lev utifrån hjärtat, se livet utifrån hjärtat….

I djup kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of