love - medial vägledning - mariao

Medialt meddelande – Att leva utifrån din själ!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har nu kommit till en punkt där du kan uppleva förvirring över din egen fysiska existens. Du har en djup inre önskan att leva utifrån din själ och få uppleva den glädje och upprymdhet det innebär. Men, du famlar runt, utom dig själv, för att hitta vägen……

Meddelandet idag:

Du har i din fysiska existens blivit så stöpt och formad av det yttre att du helt glömt hur du ska ta dig bortom det invanda tankemönstret som skapar ditt fysiska liv.

Inom dig finns svaret till det du söker. Du är mästaren i ditt liv! Ingen annan. Bara inom dig, enbart inom dig, hittar du nyckeln till att lösa upp det som hållet dig fångad i smärta.

Att bli medvetet och leva utifrån din själ kräver att du accepterar det som kommer din väg. Säg tex du upplever fysiska smärta…Istället för att sträva emot den och gå in invanda tankemönstret kring smärta, så gå in i smärtan upplev den utifrån din själ, bli ett med smärtan! Säg att du förlorat någon du älskat….en smärta som kan tyckas oövervinnerlig. Men den är inte det! Det är det invanda robotliknande tankarna som styr dig in i den känslan om att det skulle vara en oövervinnerliga smärtan. Som för dig längre bort från din själ och närmare egot. Släpp taget om tankar om önskan om något annat än det du upplever.

När du börjar acceptera och införliva allt som händer i ditt liv, när du är där med hela dig. När du flödar med upplevelserna du har …utan att i tanken önska eller vilja något annat…då börjar du leva utifrån själen.

Allt du upplever är skapat av dig själv. Det kan ju tyckas overkligt för vissa, men så är det. I det ligger det något underbart….i det ligger nyckeln. Nyckeln till ditt eget befriande. Om du skapat all smärta och allt lidande själv….då är det också du som har makten att förgöra lidandet! Förgöra lidandet och leva utifrån från din själs eufori!

Att leva utifrån din själ handlar om att medvetet flöda genom livet, utan ansträngning. Att acceptera precis allt som kommer utan att önska något annat. När själen väl börjar ta över den här upplevelsen och ta över alla egots tankar, som är en programmering från den yttre världen,….då kommer extasen och euforin över att uppleva det fysiska livet!

Är du redo? Är du redo att leva utifrån din själ och acceptera allt, precis allt, som kommer till dig utan att önska annat? Är du redo att, utan ansträngning, flöda genom ditt liv?

tree of freedom - mariao

Lite till….

Till dig som så gärna vill gifta dig med din älskade….men du väntar på frieriet. Gör inte det, vänta inte, ta tag i frieriet själv…..! Var lite modern i detta och du ska se att bröllopet sker inom ett år.

Till dig som har ont i ryggen och som har haft återkommande tankar om att vända dig till en alternativ form av helande/läkande. Ta dessa tankar på allvar, gör noga undersökningar och ta steget mot att förverkliga dina tankar.

Till dig som har funderingar kring att söka till en konstkurs som ser ut att ha någon form av ”andligt” inslag…Söker du in och börjar denna kurs så kommer detta ge dig en mycket positiv upplevelse! En positiv upplevelse som kan blomma ut i något du aldrig kunnat ana…..

………

I stor och djup kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments