Medialt meddelande – Att välja!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du befinner dig i en valsituation. Det utmärkande i detta är din ambivalens. Du har svårt att bestämma dig, du står först på ena benet och sen på det andra, så fortsätter fram och tillbaka…

Meddelandet idag:

Det viktiga i den här situationen är att du gör ett val. Du uppmanas att göra ett aktivt och medvetet val över vilken väg du vill ta i den här situationen. Låt inte andra människor leda dig i den här frågan eller att du lämnar detta beslutet åt sitt öde….då blir det inget bra.

Nu behöver du skärpa dina sinnen, lyssna noga inåt och utifrån ditt hjärta göra ditt val. Kanske är idag dagen då din ambivalens tar slut och du faktiskt bestämmer dig.

Livet handlar många gånger om att göra olika val. Kom ihåg att de val du gör definierar och formar dig, det visar vem du är. Hur vill du definiera dig själv, vem vill du vara i detta valet?

När du väl bestämt dig, då kommer ditt inre kännas som en ljuvlig, ljum sommarbris! Då kommer du äntligen kunna njuta av solen igen…

”May your choices reflect your hopes and not your fears” – Nelson Mandela

Tack för alla fina ord ni skriver till mig på facebook, messenger, som kommentar på bloggen eller direkt till mig via kontaktformuläret. Det är så underbart att vi tillsammans kan skapa så mycket ljus och kärlek här inne på bloggen!

Tillsammans går vi hand i hand, ingen är större eller viktigare än den andra. Vi har alla samma värde, vi är alla lika viktiga…Jag, Du, Du och Du….

Ha en fin dag i kärlekens tecken!

Stor kram,

MariaO

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

12
Posta en kommentar

10 Kommentera tråden
2 Tråd svar
10 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
11 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Mette

Tack ? det här meddelandet är precis vad jag behöver nu. Ska göra ett val, stanna kvar på jobbet eller ta det nya erbjudandet jag fått. Tack ?❤

Sofia Fernandez

Tack för detta…. Låter mig tyvärr hindras av en gammal relation – är över personen alla gånger men han beteende satte sina spår och jag glömmer av att han inte kan komma ”åt mig mentalt” längre… Måste lära mig tänka om

Susanne Wikström

Tack <3 Ja du är mitt stöd just nu <3

Tytti

Tack fina för detta ?Själv är det just så.Vill söka jobb och andra sidan tänker på min son att vill finnas för honom.Men måste börja göra mina val snart.Tack igen ?❤Kram

Susanne Loqvist

Tack Maria för dagens budskap som alltid går rakt in. Det påminner mig alltid att tänka större. Kan känna mig förvirrade i uppmaning att välja när jag tycker att jag alltid står inför val varje dag och gör ett val, här och nu. Och lägger ut krokar som jag hoppas ska nappa. Mod finns men allt verkar stå stilla vilket jag försöker höja mitt medvetande för att förstå en mening. Tack för att du finns?❤??

Tina

Tack till dig, som förmedlar dessa budskap till oss..,ser framemot dom varje dag??..?

Hilkka

Tack fina Maria!
Jag har också ett beslut att genomföra.

?????

Stefan Thulin

Tack för dina ord om vägskälet ska göra mitt bästa själv….

Stefan

Thayna Silva

Ditt budskap idag denna onsdagen stämde in på min livssituation just nu..
Jag står med en fot i Sverige och den andra i mitt hemland Brasilien och vet inte om jag ska åka tillbaka eller riskera att stanna här i det okända… så himla svårt beslut att ta.

Monika

Tack, Maria! ?❤️?Dina budskap följer mitt liv så väl, så hoppfullt. Dock fick mina försiktiga frågor motsatt verkan. De förde oss inte samma utan gav motparten dåligt samvete över sin situation. Och nu ska jag göra ett val. Det är absolut RÄTT att göra. Och mitt val blir nej trots att jag egentligen vill ropa JA av hela mitt hjärta ! Känner mig utnyttjad. Det glädjerika spelet är över.