freedom

Medialt meddelande – Bakom din rygg!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Någon/några människor har pratat bakom dig rygg. De har farit sig med osanningar om dig och du har blivit ledsen över detta. Även om du vet att det är osanningar så har du ändå fått en känsla inom dig av sorg och oro.

Meddelandet idag:

Älska dessa människor som pratar bakom din rygg! För det är där dom är, bakom dig… Av alla berörda parter här är du den som går först i ledet. Du är ljusbäraren som visar vägen!

Ibland händer det att människor pekar ut fel eller far sig med osanningar om dig helt enkelt för att de inte kan hantera det fina och sanna hos dig.

Du är en klok och vis människa. Du vet att det som sagts inte är en sanning. Försök att inte ta åt dig av detta, utan visa istället vilken grandios själ du är!

Du är sann, du är kärlek och du är den som går ut ur denna situation i stort gudomligt ljus. Var det ledande exempelet här, förlåt dessa människor och gå vidare. Visa vad det innebär att vara ljus, visa vad det innebär att vara kärlek.

”The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong” – Mahatma Gandhi

Det finns någon i er närhet som behöver och längtar mycket efter att få höra ”jag älskar dig”, ”du är en underbar människa”, ”ingen kan ersätta dig”.

Känn efter….finns det någon du känner som behöver höra dessa orden? Om ja, agera då i kärlek och var generös….låt inte egot stoppa dig, eller din blyghet, utan låt dig ledas av kärlek i detta. Det kommer skapa positiva ringar på vattnet!

Ha en underbar fredag!

Kom ihåg att ibland försöka vara emellan dina tankar….i stillheten.

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

4
Posta en kommentar

4 Kommentera tråden
0 Tråd svar
4 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
4 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria för dina kloka ord. ??

Susanne Wikström

Tack goa du <3 Dina ord ger mig sån styrka <3

Titti

Vackert budskap ❤❤❤

Hilkka

Tack fina Maria!
Det kav mig bekräftelse och förstörelse att lita på min intuition och lita på mig själv för att jag vill lever i kärlek med medmänniskor.

Att jag har också känslor och blir sårad.
Vill också sätta gränser för att inte bli behandlad så igen och ge möjlighet till deras petende.
Efter som såret finns kvar.

Så känslan blir att jag kan inte lita på dem igen.
Med har ändå kärleksfull respekt för dem.

Med kärlek Hilkka