Medialt meddelande – Blomma ut till den du är!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Länge har du tvivlat på dig själv. Länge har någonting talat till dig om att något inte stämmer. Länge har du gått på jorden i förvirring över vilken väg som är den rätta. Länge har du längtat efter att hitta hem….efter att få blomma ut till den du är.

freedom - andlig vägledning

Meddelandet idag:

Den här världen du lever i är som en en matris av information. En labyrint. Allt du låter införlivas i ditt sinnet kommer någonstans att hända. Det kommer att ske inom sin tid.

Ditt sinne är oerhört kraftfullt! Ditt sinne kan få dig att göra saker, kan få saker att hända som du inte är medveten om. Dessa saker har alltid ett specifikt syfte för ”framtiden”. Saker faller ut på ett speciellt, på ett noga beräknat sätt beroende av vad du införlivat i ditt sinne.

Att medvetandegöra dina tankar, träna dig att ”se” ditt sinne, hur det fungerar och hur det kan användas är första steget emot att leva genom din själ. Det är första steget mot att blomma ut i din fulla potential som den ljusa, kärleksfulla och själsliga varelse du är.

Tvivel….tvivel skapar.

Du har distraherat dig själv på en massiv nivå. Du har försvagat dig själv genom att tro att du inte kan ändra på den värld du lever i. Genom att tro att du inte kan ändra på det du någonstans längtar efter….att ”hitta hem” här på jorden. Du har hjärntvättat dig själv i eoner till att inte tro på dig själv och din fulla kapacitet som den ljusvarelse du är! Du har skapat tvivel på din egen inre förmåga genom att bara tro på världen utanför dig själv!

En värld som är i kaos. En värld där de allra flesta människor är lika vilsna som du. Varför ska du söka svar där? Varför har du svikit dig själv, din själ och slutat tro på din egen kapacitet?

När du piskar dig själv så hårt i den yttre världen kommer din rygg att knäckas. Moroten du hela tiden springer efter är en illusion, den finns inte. När ska du sluta jaga det som inte är sant? När ska du börja lita på dig själv och ditt ljus? När ska du se att ingenting av den yttre världen är värd något om du är förlorad i den?

Ditt sinne är oerhört kraftfullt!

Sluta distrahera dig själv med den yttre världen. Du kommer aldrig hitta svaren du söker där. Istället vänd fokus inåt, lita på din egen kapacitet! Lita på att du är skaparen av din egen värld i exakt allt som händer i den. Ta ansvar och träna dig på att medvetandegöra dina tankar!

Tvivel skapar också.

För att du ska blomma ut till den du verkligen är måste du gå bortom den yttre världen. Du hittar inga svar där. Alla svaren om vem du är och hur du ska blomma ut till den själsliga varelse du är finns inom dig. Genom ditt inre kan du skapa paradiset på jorden.

Lite till……

Mänskligheten har fört sig själva så långt bort från sin sanna natur. En stor sorg att se…..Ingenting i den yttre världen kan lösas genom den yttre världen. Bara genom en förändring inom oss. När vi hittar hem till de vi är på riktigt…då kommer vindarna vända, då väntar paradiset på jorden. Ingenting i den yttre världen kan lösas genom den yttre världen. Bara genom en förändring inom oss.

I största kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Ingrid

Tack för att du visa mig (igen) att jag ska leta svaret inom mig själv. Behöver den spark i rumpan, har väldigt svårt att lita på mig själv. Vet att det är lätta vägen ut, för det är ändå en känd känsla genom livet, men en som jag vill bli av med. Ska jobba på det t ännu mer. Tack ❤️