rainbow body

Medialt meddelande – De vackra öppnas nu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du upplever det som om att ditt liv krånglar och att du liksom inte får till det flöde du längtar efter. Du stöter på det ena problemet efter det andra och du förstår inte varför.

Meddelandet idag:

Allt du säger, gör, tänker och känner har en påverkan på ditt personliga liv..och inte bara det, det har även en påverkan på det energifält och medvetande som du befinner dig i och är av och ur. Allt som kommer ur dig själv påverkar dig och din omgivning. Du skapar hela tiden…Du är skaparen av ditt liv.

När du tycker livet är kaos och problematiskt alltid, alltid gå inåt mot självreflektion. Reflektera ditt beteende, tankar, känslor och se dem med ärliga, kärleksfulla ögon. Allt i din upplevelse börjar med dig. Tänker du negativa tankar och känner negativa känslor ja, då kommer det skapa ur samma energi dvs en mer negativ energi. Involverar du dig känslomässigt i tråkigheter, negativa händelser smått som stort så är det ifrån detta du drar energi för att sedan skapa i ditt eget liv. Detta sker många gånger på en omedveten nivå…men ju mer du tränar dig att medvetandegöra dig själv desto större medveten påverkan kommer du ha på ditt liv.

Det hela handlar om att se, verkligen se dig själv på ett ärligt, kärleksfullt och medvetet sätt. Du har många djup och många bottnar.

När du söker en långsiktig lösning på dina problem så börja alltid i det som ligger dig närmast, dvs du. Det räcker med att i ärlighet erkänna och se dig själv för att energin du jobbar i ska vända och nya vibrationer ska skapas. Minns, även tankar och känslor skapar…..

Du är bortom din kropp, du är ditt medvetande och detta medvetande är gudomligheten av dig som skapar i denna ”verklighet”, denna dröm, du befinner dig i.

Låt vackra öppnas genom din egen ärlighet och medvetenhet.

Stilla det aktiva sinnet, ge dig själv en chans att fyllas av ditt eget gudomliga medvetande!

Se, ditt medvetande är en del av det allomfattande medvetandet. Så varje liten del av det du gör, tänker och känner påverkar också det allomfattande medvetandet. Du är viktig, du har din egen del att ta ansvar över.

Tro inte att ditt personliga liv är frånkopplat det allomfattande kärleksfulla medvetandet. Nej, det är det inte. Allt, allt i ditt liv…och allt du gör, tänker och känner är av andligt slag. Det finns ingenting i den verklighet du befinner dig i som inte är andligt eller spirituellt. Allt är ett.

Du är det skapande barnet. Du är vacker, du ren, du är gudomlig och för dig finns ett enormt tålamod som kommer från det gudomliga kärleksfulla medvetandet du är av och ur. Du är det skapande barnet, för dig finns bara kärlek.

Stilla sinnet, vila lite och var ärlig mot dig själv om vad du skapat och skapar…det räcker med det. Ingenting mer behövs…så kraftfull är du. Du behöver inte gå ut och fixa, be om förlåtelse, ordna upp i den fysiska världen…inte alls. Allt som krävs är att du är sann, ärlig och kan se alla dina djup och alla dina bottnar. Ärligt se din egen skapelse och i detta ändå känna kärlek för dig själv.

Allt är ok, allt blir bra…allt har sin tid och du har tiden på din sida då du är evig! Allt, allt börjar med dig. Det är hemligheten. Omvärldens påverkan på dig är en direkt reflektion av dig själv.

Du är ett med allt och allt är ett med dig.

spirit in peace

Lite till…..

Till dig som har en stor bärnsten liggandes på en byrå eller (kanske ett sminkbord?)…Du har fått denna sten av någon som en gåva. Du står inför ett större beslut och du känner dig osäker på vilken väg du ska välja. Beslutet du står inför kommer påverkan inte bara dig utan även människor runtom dig. En av vägarna är mer utmanande och det är den som lyser mest av möjligheter för dig! Låt inte rädslorna få grepp om dig….du har ju modet inom dig, använd det!

Till dig som jobbar inom omsorgen, vården…Du har haft en löneförhandling och den har inte gått som du önskade dig. Släpp inte taget riktigt ännu…pusha på lite, lite till i detta och du kommer få lite mer i förhöjning. Det är viktigt att du känner dig nöjd i detta så att du för in positiv energi i ditt arbete, då du har en viktig roll som påverkar många runtom dig.

Till dig som just nu är långtidssjukskriven från ditt jobb…Du bär på en dröm om att få jobba med djur på ett nära och aktivt sätt. Det finns något nytt och spännande som väntar dig, men detta nya kommer inte ta plats i ditt liv förrens du släpper taget om det gamla och det gamla tankesättet du har. Ibland krävs det att du vågar släppa taget i acceptans för att kunna vinna. Acceptera din situation som den är, släpp taget om det gamla och rör dig fri framåt. Öppna sinnet lite mer….något helt väntar då.

………

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments