soul existens

Medialt meddelande – Den du är nu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

glitter heart mariao

Du kan stundom känna det som om att du inte ser livets mening, som om att du, den roll du spelar, inte har så stor betydelse. Som om att de ”andra” betyder mer. Du kan stundom känna dig malplacerad.

Meddelandet idag:

Den här existensen skulle inte ha samma betydelse om du inte fanns här. Din roll här är viktig, utan den skulle den här drömmen, den här existensen, inte finnas som den gör nu.

Alla dina tankar, alla dina handlingar, alla dina känslor…allt räknas. Du, den du är, är viktig för varandet av den här existensen.

Tappa inte tron på betydelsen av ditt varande här! Bara att du är…..är av vikt! Oavsett hur du är.…Varje del, varje bit av denna existens betyder något, även du!

Separationen är en illusion. Att vi skulle vara skilda åt är en illusion, allt i denna dröm är skapat utifrån vårt högre jag! Utifrån ett medvetande, utifrån den punkt vi alla är.

Hur skulle du då inte vara viktig? Vi upplever oss själva i olika former i en oändlighet. Hela skapelsen är fantastisk, kreativiteten är oändlig….

Här, i denna form behöver du egentligen bara veta om att du är viktig, din del betyder allt. Utan den, ingenting. Tvivla inte på din existens.

Följ den istället som ett löv följer vinden! Lek med livet, följ livet….känn dig alltid hemma. Du är hemma….även om du kan få känslor av att du inte är det, så är du hemma.

Du kan kanske känna det som om att du inte är hemma här i denna värld. Denna värld är det som är och där är hemma alltid hemma….du är ett med allt.

Döden existerar inte, bara livet. Du lämnar ingenting och du kommer inte till någonting. För du är redan…..är här, hemma.

När du vaknar, när du skalat bort lager efter lager, inser du att skillnaden inte finns, separationen finns inte. Det finns inget här och inget där, bara en och samma……här och nu!

all is here - life flower - mariao

Lite till…

Till dig som ska resa utomlands med flyget inom kort. Se till att du märker dina bagage noga och tydligt! Se över så att resväskor inte är trasiga eller i dåligt skick, utan att de ska hålla hela vägen dit och hem! Håll ordning på pass och andra viktiga handlingar. Gör du det, så kommer allt gå väl och du kommer ha en toppen resa!

Till dig som har problem med trädgården, det kan vara att du har träd eller växter som dör eller på något sätt är attackerade. Vänd dig till någon som har expertis inom detta området och du kommer snart tillrätta med det här problemet.

Till dig som bor i, vad som ser ut som en bostadsrätt, du trivs sådär och det är någon form av problem med grannar här. Det klokaste här är inte att gå in strid utan att se dig om efter en annan bostad!

……….

I största kärlek och omsorg,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of