Medialt meddelande – Det är inte över ännu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Blue lotus- Mariao

Du kan ha upplevt eller fått något till dig som fått dig att tappa motivationen till att gå vidare med ett leende! Något runtom dig att fått dig att tappa andan.

Meddelandet idag:

Det är inte över ännu!

Visst kan du känna det som om att nu är det slut, nu har du inte kraft att ta dig vidare längre. Nu är ditt leende borta!

Idag kommer ett viktigt meddelandet till dig och det är: Det här du just ställts inför är början på något nytt! Det är början på något helt fantastiskt. Något du inte i din vildaste fantasi kunnat föreställa dig.

Så igen, det är inte över ännu…Det har faktiskt precis bara börjat!

I det här nya behöver du ingen hjälp, du behöver inte gå någon kurs. Allt du behöver göra är att lita på din egen inre kraft!

Magi sker och vet du varför det sker? För att ”magi” är kopplat till kunskap och utveckling. Du har kommit till en punkt i den här fysiska upplevelsen då du är redo för att uppleva det som i andras ögon kan tyckas som magi! Sanningen är att det är egentligen inte magi, det är en fortsättning på din egen utvecklingsnivå.

Centrerar dig själv. Tro på dig själv och din egen inre kraft! Ifrågasätt inte det du upplever, för det är verkligt! Det är lika verkligt som det du tidigare upplevt i ditt liv.

Nej du vännen, det är verkligen inte över ännu! Det magiska i ditt liv har precis börjat!

Njut av detta nu!

lila hjärta - mariao

Lite till…

Till dig som nyligen varit ute i din trädgård och klippt buskar. Du ser ut att ha vita/ljusa tofflor på dig ganska ofta. Det ser ut som om att du har funderingar kring att ta kontakt med någon du kände förr i tiden! Ta steget ut i dessa tankar, det kommer bli super!

Till dig som färgar håret rött! Du är mån om ditt utseende och tycker om allt som har med hudvård att göra. Varför gör du inte detta till en verklighet? Din dröm? Du har länge drömt om att kunna jobba med hudvård/skönhet…Gör det! Det kommer bli en success för dig!

Till dig som ser ut att vara sjukskriven eller arbetslös….Du bor ganska litet, möjligtvis har du en katt, iallafall har du ett husdjur. Du står och stampar på samma ställe och gjort det under en längre tid nu! Du har haft funderingar kring huruvida du ska kontakta en människa i din sfär för hjälp och stöd. Det ska du absolut göra! Go ahead, det är den pushen du behöver för att ta dig vidare.

…………..

Jag älskar er alla!

/MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of