isis -mariao - medial vägledning

Medialt meddelande – Det förflutna du minns!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Red lotus - Budda - Mariao

Du går ofta tillbaka till det förflutna. Du använder ditt minne för att minnas hur det var. Du har svårt att släppa taget om det förflutna även om du någonstans vet om att du skulle må bästa av att släppa det.

Meddelandet idag:

Din fantasi har smugit sig in i dina minnen. Det du minns är inte helt korrekt, du dragit ifrån och fört till. Det är det som gör det så svårt för dig att släppa taget.

Du minns helt enkelt inte situationen exakt så som den var. Ditt sinne spelar tricks med dig. En del av ditt sinne, din fantasi, håller dig fast vid det förflutna inte dina minnen.

När du börjar minnas saker exakt som de var, utan att lägga någon värdering i minnena det är då du kan släppa taget om det förflutna.

Det är när människan förskönar eller svartmålar som de hålls fånga i sina minnen. Det som förskönar eller svartmålar är en del av ditt sinne, din fantasi.

Var sann mot dig själv. Varken försköna eller svartmåla. Förändra inte det förflutna. När du lär dig att se dina minnen i exakthet, då kan du släppa taget om det.

Först då kan du leva i nuet och skapa nytt i framtiden. Först då blir det möjligt för dig att sluta projicera det förflutna in i din framtid.

När den här insikten kommer om att fantasin tagit över minnena blir det lättare att släppa taget. Då vet du att det kanske inte är hela sanningen det du minns och varför ska du leva i en dåtida fantasi och dessutom projicera den på framtiden?

Släpp taget, tillåt dig att bli fri från det förflutna så du kan skapa din framtid utifrån inspiration istället för förvridna minnen.

spirituell pattern - mariao

Lite till….

Till dig som hamnat i en valsituation som kräver av dig att du är aktiv för att du själv ska kunna fortsätta framåt. Lyssna verkligen inåt och var ärlig mot dig själv. Följ det ditt hjärta viskar till dig.

Till dig som lever ett fartfyllt och ganska kaotiskt liv, med en hel del bråk och ständiga schismer inom din familj. Du behöver fundera igenom hur länge du orkar med den här livsstilen och om det är något du kan göra själv för att ändra de mönster som etablerats runtom dig. Var inte rädd för att söka stöd och hjälp utifrån!

Till dig som har dina funderingar kring en kvällskurs inför hösten. Du är i övre medelåldern och har kortare hår, en medelkropp men med en del smärta i kroppen. Fortsätt framåt i den här idèn! Det kommer bli trevligt och mycket givande för dig.

I stor och djup kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Kära Maria! Det här är inte lätt. Svårt att definiera vad som är vad. Försöker bena ut det hela o känna efter inåt. Tack! 💕