själen

Medialt meddelande – Det nya som väntar!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har gått igenom mycket i ditt liv, men du kan inte riktigt se den din livsbild klar inför dig.

Meddelandet idag:

Du upplever ditt liv i fragment, som om att alla händelser är åtskilda och är styrda av yttre betingelser.

Min vän, ditt liv är som ett komplext pussel….Varje händelse, varje skeende av ditt faller samman med resten och skapar till slut en vacker bild. En bild, en vacker illusion, som du nu lever ut. Som du nu upplever.

Varje händelse du upplevt, varje sorg, varje glädje….allt har fört dig dit du står idag. Ingenting i ditt liv är en slump. Ditt liv är ett pussel och varje bit av det ska du leva ut. Varje bit av det ska du uppleva.

Du står inför något nytt nu, det kan te sig skrämmande och du kan känna det som om att du kliver rakt ut i tomma luften!

Det nya som väntar dig är den pusselbit som gör att du plötsligt ser resten av bitarna falla samman. Plötsligt ser du hur allt i ditt liv varit meningen att hända så att du ska ha mognad att uppleva det du står inför nu.

Ingenting i ditt liv är fragment skilda åt, allt hör samman. Alla människor som korsat din väg, alla händelser du upplevt, alla stunder…allt har lett dig till den plats du står vid idag.

Det nya som du står inför är större än du anat! Det nya kommer ger dig insikt i det som ligger bortom drömmen, bortom illusionen. Det nya som är påväg ligger bortom orden, bortom tanken…. Öppna dina armar och ta glädjefyllt emot detta!

Ta emot det nya utan att låta dina tankar älta runt och påverka det, utan bara upplev det! Upplev och låt dig fyllas av den kärlek denna pusselbit av din livsbild kommer med.

Det nya som är påväg är av annat slag än du tidigare upplevt i din fysiska form. Det nya som kommer är bortom det som går att förklara genom ord.

previous lifes

Lite till….

Till dig som spenderar mycket tid hemma, ensam. Du har haft dt tufft och känner dig nedstämd. Nu är en period då du skulle må bra av att träffa andra människor lite mer än du gör. Kanske idag är dagen då du ringer den där vännen du hade en gång för länge sedan! Kanske idag är början på en ny vänskap att blomma ut….Ta första steget här och du ska se att du börjar på en stig som leder dig ut i solen igen.

Till dig som just fått besked om att du inte får fortsätta med det arbetet du har idag. Ta inte detta besked som ett nederlag, inte alls vännen. Den här fasen behövs för att öppna upp vägen för något nytt, bättre för dig.

Till dig som har en partner som omöjligt lyssnar på dig…det är som om att du har sagt samma sak om och om igen utan att få den respons du önskar. Nu behöver du ändra taktik, gör precis tvärtom än du brukar och du ska se att kommunikationen kommer igång igen. Gör det oväntade!

…………

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Leischa

Stort tack, öppnar upp för allt det fina, äkta och kärleksfulla som är på väg in i mitt liv och tar tacksamt emot🙏💜