without fear

Medialt meddelande – Det som just hände!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Något har just hänt dig och du undrar varför detta nu? Allt var ju så bra och flöt på så väl, sen händer detta! Du kan inte se meningen och undrar om det ens finns en mening.

Meddelandet idag:

Min vän, livet är inte i konflikt med dig. Heller är inte livet i konflikt med sig själv genom dualiteten, livet är helt enkelt livet…..och det jobbar hela tiden med dig.

Det ena existerar här likaväl som det andra. Det som var dåligt och som just hänt dig är lika bra som det du tidigare upplevt som bra!

När du börjar se livet som livet självt i enhet, att alla delar finns och du börjar acceptera detta då kommer du lite närmare sanningen av dig självt.

Sanningen om dig själv är att du är livet…alla delarna av det. Bra som dåligt ,upp som ner, svart som vitt…Du är skaparen av dualiteten och dualiteten i livet kommer från samma källa. Källan av dig självt.

När du på djupet inser detta så kommer du välkomna varje del av livet istället för att sträva emot det. För du inser att inget är så viktigt och stort som du gör det genom ditt sinne. Livet är inte så allvarsamt och seriöst som du ibland gör det genom ditt sinne!

Det som just lagts i ditt knä kommer snart förvandlas till något ”positivt” och så fortsätter det.

Se, du är domaren av ditt liv. Du är den som dömer vad som är gott och vad som är ont. När du har en mer neutral syn på livet självt och inser att alla delar av livet kommer från samma källa…Ja ,då kommer du röra dig genom din livsupplevelse med en mer lekfull och lättsam attityd. För du vet vem du i sanning är och du vet vem som står bakom varje händelse av ditt liv och bakom varje människa du möter i det.

När du rör dig genom livet i acceptans över livet självt då kommer inte längre upp och nedgångarna vara lika skarpa. De kommer inte påverka ditt mående på det sätt det gjort tidigare.

De betyder inte att du inte känner livet självt, tvärtom när du rör dig genom livet genom ditt sanna jag så hamnar du i ett läge av kärlek och ljus. I detta läge ser du att allt är upp……det finns i sig inget ner. Ner är skapat ur ditt sinne, ur ditt dömande. I detta blir du mästaren över dig själv och alla delar av livet oavsett vad du stöter på och vad som korsar din väg.

Livet är en lek. Lek livet genom medvetenhet om vad livet självt är! En skapelse ur och av dig själv. En skapelse genom attityd och dömande eller icke dömande.

Öppna hela din famn till livet nu! Lås inte sinnet vid det som är ”dåligt”, minns att även det dåliga är i grunden bra.

Lek livet genom ditt högre medvetande och det blir den bästa lekplats du någonsin varit på! Utan början och utan slut.

Le lite mer…..ditt leende öppnar ditt hjärta mot livet självt. Minns att livet inte är så allvarlig som du ibland gör det .

free yourself

Lite till….

Till dig som har två pojkar och en flicka. Din flicka är yngst och hon är i övre tonåren, ung vuxen…..Hon har det tufft med sig själv och i detta känner hon sig mycket ensam. Hon känner det som om att hon inte har någon att vända sig till med alla sina tankar, som om att ingen riktigt förstår henne. Du står hjälplös och vet inte riktigt hur du ska kunna nå henne. Nå henne genom att minnas tillbaka hur det var att vara ung vuxen. Genom detta kommer du på ett annat sätt kunna förstå henne. Dela med dig till henne av dig själv…..Undvik anklagelser och hårda ord. Mjukt och empatiskt närma dig henne.

Till dig som har en skada i höger knä. Detta skapar en sorg för dig, att inte kunna röra på dig som förrut. Knät är svullet och gör ont…..Låt det ta sin tid. Acceptera att du behöver vila knät nu, stressa inte upp dig över detta. det förvärrar bara läkningsprocessen. Oavsett åsikter du fått gällande ditt knä, så kommer det att läka ut. Det kommer bli bättre och du är snart på benen igen, men stressa inte processen genom sinnet. Och när du är på benen igen, ge ditt knä lite extra förståelse.

Till dig som har en beigefärgad soffa och ett soffbord med ”klinkers” på. Du röker och tycker mycket om godsaker. Du har haft tankar på om du nog ändå inte skulle ta och ta tag i din hälsa…Du börjar känna av din livsstil på ett sätt du inte gjort tidigare. Ta denna text som en knuff ut i motionslivet:). Gör inte det hela så komplicerat utan gör det enkelt. Ett steg i taget.

….

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments