power within

Medialt meddelande – Det som pågår nu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du undrar vad som egentligen pågår nu. Du undrar vilken roll du har i detta som händer och du undrar hur du ska ta dig igenom detta nya som rullar in.

Meddelandet idag:

Gör upp din egen plan annars kommer du bli en del av någon annans plan.

Ju tydligare du är mot dig själv, ju mer medveten du blir om dig själv och den du i sanning är desto större är chansen att du banar din egen väg i dessa händelser du befinner dig i just nu.

Ta några steg bort från det du matar sinnet med dagligen. Ta några steg bort från det du tror är dina egna tankar men som i själva verket är en del av någon annans. Ta några steg bort från ditt krampade sinne för att i ett mer avslappnat tillstånd kunna uppleva och skapa genom nuet.

Hur ska du kunna skapa något som är ditt eget när du är fylld av någon annans?

Sedan födelse har du genom ditt sinne blivit matad av den yttre världen. Matad än med det ena än det andra….Du har blivit programmerad in i en tankevärld som inte är sann och som inte är din!

Denna tankevärld är skapad för att hålla dig fångad i rädslor. Denna tankevärld har undanhållit sanningen om den du i sanning är! När du står stark och klar i ditt sanna jag förlöser du alla rädslor och genom det öppnar du upp för att på ett unikt sätt skapa din egen plan!

Se, detta är ju själva meningen med ditt liv att uttrycka ditt unika jag genom din medfödda kreativitet. En kreativitet som urvattnats genom den programmering du fötts in i.

Det du uttrycker är inte ur dig själv det är ur en annans tankevärld, en annans plan och denna grundar sig på en illusion om att den skulle vara verklig.

När du går bortom den du tror dig vara, då står sanningen där! Sanningen står med vidöppna armar och säger; allt du trodde var sant var en illusion av lögner. Sanningen kommer med den djupaste kärlek, den visar dig vem du är, vad du är och var du är!

Rör dig bortom ditt sinne, bortom det du matar ditt sinne med varje dag. Ta en paus från allt och vila i dig själv. Låt ditt sinne slappna av så att du kan återvända till det med kreativitet för att skapa din egen unika plan! En plan som är skapad ur din gudomliga fantasi genom din gudomliga kreativitet!

Lev och upplev din speciella unikhet, uttryck den gudomliga ljusvarelse du är!

Minns nu att skapandet för människorna börjar där, i tankevärlden…i sinnet. Våga röra dig bortom denna, våga stå stark i din spirituella kraft.

Se, saker blir endast verkligt för dig om du tror på dem. Vad ska du tro på? En yttre värld som är fyllt av lidande och rädslor eller på din egen unika inre värld som är så fylld av kärlek. En värld fylld av kärlek redo för dig att projicera ut?

Allt börjar med dig! Du räknas, du är unik och du bär på kraften, ljuset inom dig. Du är magisk!

higher love

Lite till….

Till dig som tar på dig alldeles för mycket jobb. Du jobbar inom omsorgen med äldre, du har rosa/röda? i jobbet…Du är trött och över belastad. Min vän, du behöver vila dig nu. Se över möjligheterna till att kanske sjukskrivas en tid så du får en chans till återhämtning. Den snurren du är inne i just nu är inte hållbar, detta vet du ju också någonstans själv…..

Till dig som jobbar som sjuksköterska, men har ganska administrativa uppgifter. Du bär med dig något (kanske som ett hängsmycke med ett foto i) på jobbet som kanske är en bild av barn eller bild av någon annan för dig kär person. Du har fått ett besked som fått dig ur balans, du har tappat modet och undrar hur du ska orka ta dig igenom detta. Det kommer du göra! Allt kommer falla ut perfekt, ge det hela lite tid och upp med hakan! Ta dig tillbaka till din styrka!

Till dig som har värk i ländryggen, men mer åt höger..denna värk strålar den i höger ben…och påverkar även höger arm på någotvis. Den hjälp du får nu är otillräcklig. Sök efter alternativ experthjälp….Det finns någon du tänkt på, undersök och kontakta. Det kommer bli bättre med rätt hjälp, så håll ut! Var aktiv nu och undersök möjlighet till annan hjälp själv!

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
1 månad sedan

Tack ❤