butterlies

Medialt meddelande – Det som var ditt liv, det förflutna!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Red lotus - Budda - Mariao

Det är som om att du har en period just nu då du ofta tänker tillbaka på ditt förflutna. Som om att det finns minnen hos dig som du har svårt att frigöra dig från…Detta handlar om händelser du upplevt och hur du agerande och reagerade då, i det förflutna.

Meddelandet idag:

Du är inte ditt förflutna, du är heller inte din framtid. Du är det är och skapar nu!

Du är helt ny, helt färsk i varje nytt andetag du tar.

Varje andetag kommer med vitalitet, färskhet, frihet….frihet att skapa exakt det du önskar och den du önskar vara just nu, just idag!

När dina tankar vandrar tillbaka till det förflutna, till det gamla och till hur du agerade så återskapar du historian. Det förflutna blir det du upplever i nuet. När tankarna vandrar tillbaka då missar du chansen att skapa helt nytt, friskt och vitalt i nuet.

Du uppmanas idag att försöka medvetandegöra vart dina tankar går, medvetandegöra vad och vem du skapar i nuet.

Du uppmanas att försonas med och att acceptera det förflutna för vad det var. Försonas och acceptera för att sedan kunna släppa det helt. Visst kan minnena finnas kvar, men genom försoning och acceptans så känns det inte lika attraktivt längre att gå tillbaka och återuppleva dem.

Lägg det förflutna i en låda. Du vet var du har den, du vet vad som finns i den och du vet att du är fri att välja om du vill packa upp den eller ej!

Kanske idag blir dagen då du väljer att ställa undan lådan av det förflutna och istället befria dig själv! Befria dig själv så pass mycket att du igenom dina andetag från och med idag väljer att se livet genom nya ögon! Genom fria och nyfikna ögon. Kanske idag blir dagen då du börjar skapa och definiera dig själv ur ett helt nytt och färskt perspektiv!

Varje dag, varje andetag kommer med en ny chans för dig att skapa en ny version av ditt liv och dig själv! Varje dag, varje andetag ger dig en ny chans att försonas, förlåta och befria dig själv genom acceptans.

apricot heart

Lite till…

Till dig som alldeles nyligen stött på en människa som fått ditt hjärta att sjunga lite extra. Du uppmanas att söka upp den här människan och få till en ny träff. Det kommer bli ett trevligt möte och en ny vänskap kan börja spira här!

Till dig som fått ett ”tungt” besked gällande din hälsa….Du uppmanas att stanna upp ett tag och lugna ner ditt nervsystem. Andas in och andas ut…”måla inte fan på väggen”, det behövs inte! Ta det lugnt, lita på din egen förmåga till helande och tacka ja till den hjälp du erbjuds. Det kommer bli bra.

……

Jag önskar er alla en vacker och kärleksfull onsdag.

I djup och stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

2
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria! Jag hade glömt bort ”lådorna”! Vilken genialisk idé. Jag tar till mig dina kloka ord! 🍀💕