Medialt meddelande – Det vänder snart!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria vänder

Du har nog känt att du gått i uppförsbacke gällande någon du har en nära relation till. Din önskan och längtan har inte resonerat med den andra personen och saker har hamnat ur synk.

Meddelandet idag påvisar att det är förändringar påväg gällande denna relation. Det ser ut dels som om att du ändrar ditt fokus lite framöver, och dels ser det ut som om att energierna kommer komma mer i synk mellan er igen. Så, se situationen som uppstått lite för vad den är och dra inte i för höga växlar nu. Även solen har sina fläckar…

Lyckas du stå tillbaka här och lägga fokus på det positiva runtom dig istället, så ser det ut som om att upplösningen inte dröjer alltför långt framåt i tiden.

”Let your heart become a sea of love and your mind a river of detachment”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga
150kr

Har du en kortfattad fråga du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

1
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
1 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Theresia

Kan varmt rekommendera maria.Hon har hjälpt mej mycket gjort några kärleksläggningar allt stämmer perfekt så glad att jag hitta henne. ♡♡♡♡♡♡♡♡