soulmate

Medialt meddelande – Din längtan efter kärleken!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du längtar så efter en relation. Du längtar så efter att få dela din vardag och dina tankar med en älskande. Du bär runt på en känsla av att vara halv…Du lägger mycket energi på sökande i detta…

Meddelandet idag:

Grunden utav alla grunder är att du egentligen inte behöver någon annan människa för att bli komplett, för att leva i lycka och harmoni. Det ända du behöver är att vakna upp ur denna dröm och se sanningen i vem du är. Du är allt du någonsin behöver, egentligen…

Hos dig finns det en stark längtan efter en annan människa att älska och som älskar dig. Du behöver inte leta eller söka efter denna kärlek! Personen som passar dig kommer komma in i ditt liv helt plötsligt, ifrån ett oväntat håll! Från ett håll du inte alls förväntat dig.

Under tiden, fokusera på ditt inre. Vem är du? Fokusera på ditt inre, finn en mening inom och genom dig själv. Så att du är stabil, trygg och grundad när kärleken väl dyker upp i ditt liv. För dyker upp det gör den…Försök att ha tålamod, sluta leta och jobba dig inåt istället för detta ihärdiga sökande utåt.

Förvirra dig inte i dejting världen. Backa lite i detta….det tar bara en massa onödig energi från dig. Lägg fokus på dig själv och med tiden kommer din älskade uppenbara sig framför dig! Känslan kommer vara samma som när du upptäcker den allra första blomman på våren….ah, där är du ju igen! Lilla fina snödroppe..

Igen, att vara i en kärleksfull relation är en fin upplevelse men det är ingenting du behöver för att vara lycklig och känna dig komplett. Det är viktigt att komma ihåg det. Hur kan du behöva någon när du redan är allt. Din känsla av att inte vara allt, att du behöver någon och din känsla av att känna dig halv kommer ifrån dina tankar.

Ändra dina tankar och du kan ändra hela ditt liv.

apricot heart

Idag är en bra dag för att vara lite extra generös…speciellt med din tid. Ha inte så bråttom, sakta ner lite idag och bjud in till lite småprat. Det kommer ge dig mer glädje än du anar. Och inte bara dig, utan även den du konverserar med.

………

När du börjar vakna, när du på djupet börjar förstå vem du egentligen är, då förändras hela ditt liv. Helt plötsligt så blir livet lugnt och fridfullt, även om det yttre livet kan vara kaotiskt så är det inre livet stabilt och tryggt. När du vaknat så kan du plötsligt se på ditt liv med distans. Det dramat som utspelar sig får en annan mening än tidigare. Du kommer se klart på dig själv på ett helt annat sätt. Som om att du iakttar ditt eget liv. Som om att du iakttar din egen upplevelse.

 

Ha fin och kärleksfull dag idag!

I djup kärlek,

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

7
Posta en kommentar

4 Kommentera tråden
3 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
5 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Hilkka

Tack fina Maria!???

Titti

Tack för uppmuntrande ord som behövs just precis idag, efter en natt i tvivel. Tillbaka till tankebanor om tillit och tålamod. Det jag önskar finns redan och är på väg till mig. Känner mig lugnare och hel igen❤?❤

Annki

Tack för detta fina budskap?

Thayna Silva

I mitt fall så längtar jag inte efter någon eller någon relation och det är skönt för jag vill fokusera på mig själv och träna på att älska mig själv och känna mig hel utan någon annan.