kundalini

Medialt meddelande – Din själ kallar på dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du kan ha känt dig trött och utmattad i kroppen. Du är trött i sinnet. Kanske du till och med kan ha känt dig lite förvirrad. ”Vad är vad”….den känsla kan ha hälsat på dig den senaste tiden. Du har läst, läst och läst…Du har försökt förstå vad det är som händer dig.

Meddelandet idag:

Det som händer dig är att du börjar gå från det begränsade sinnet mot din själs frihet. Du är inte riktigt medveten om processen, så det du gjort är det du alltid gjort. Sökt svaren utom dig.

Du matar ditt sinne med ”saker”, ord, bokstäver…ibland i skrift, ibland i tal. Ju mer du matar ditt sinne desto större växer det sig och desto mer börjar du tro på det!

Ju mer du tror på ditt sinne, dina tankar, desto mindre utrymme finns det för din inre, sanna röst. Din inre, sanna röst…själens röst.

När ska du sluta med det här galenskaperna? Att söka efter så mycket utom dig? Ditt sinne är begränsat….Den begränsningen har inte din själ! När ska du sluta med de här galenskaperna och istället låta din själ ta plats i den här upplevelsen du har?

När ska du ta klivet mot att börja lyssna inåt mot ditt obegränsade, fria jag? När ska du bli modig nog att börja tro på det du upplever inom dig?

Din kropp reagerar med trötthet, kanske även smärta, för den är en indikation på att det finns något bortom den. Lyssna på din trötthet, lyssna på din kropp…..När du lyssnar, så lyssna med dina ”inre öron”. Vad får du till dig?

Tro på det du ”hör” inom dig, tro på ditt eget vetande! Ditt fria och obegränsade vetande. Tro på dig, på dig….den du verkligen är!

Tro på skaparen av ditt fysiska jag. För skaparen är du men du är också skapelsen.

Idag är kanske dagen då du börjar vakna upp till din egen sanning? Idag är kanske dagen då du slutar jaga information utom dig genom ditt sinne och istället börjar ge plats för din själ?

hjärta - mariao - medial vägledning

Lite till…

Någon av er har tagit ett större lån och det ser ut som om att detta inte blivit så bra för dig. Det här lånet skapar mycket stress för dig och orsakar stora spänningar inom dig. Du ska ta tag i den här stressen och agera på den. Sök dig till människor som är experter inom området och be om hjälp! Gör du det så kommer du få hjälp och den här stressen kommer såsmåningom släppa för dig.

Till dig som satt dig själv i en bur. En bur av begränsningar och rädslor. Du längtar så mycket efter en förändring, en förändring som innebär en stor omstrukturering av ditt liv! Du är starkare än du anar….Ta det där första klivet du längtar efter. Vågar du bara göra det…så kommer allt annat rullas ut för dig! Du har styrkan och modet att följa din inre röst. Följ den.

………………

Jag älskar er alla!

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of