geometrical pattern

Medialt meddelande – Din själs vetande!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du har ställts inför något stort, något som är avgörande. En situation som du kanske inte räknat med att hamna i men som du står mitt uppe i just nu.

Meddelandet idag:

Just nu ska du inte intellektuellt resonera dig fram till en lösning. Ditt intellekt kan bara fatta beslut, hitta lösningar utifrån tidigare erfarenheter och fakta du förvärvat under ditt liv. Ditt intellekt har inte förmåga att hitta lösningar som tar sig bort från din fysiska kropp och in i den själsliga energin. Bara själen har den förmågan.

För att få tillgång till information och för att se klarhet i detta behöver du gå inåt, bort ifrån intellektet och in mot din själ. Genom din själ kan du få tillgång till information och lösningar utanför din nuvarande tidslinje. Känn in den här situationen med din själ! Sanningen som kommer till dig kommer snabbt och i en form av ”vetande”. helt plötsligt så bara vet du…

Din själ har lösningen för detta, så nu min vän är det tid att tysta ner ditt sinne. Tysta ner alla tankarna, sakta ner tempot och stilla, stilla observera den där snabba klara känsla av vetande. Däri kommer du hitta ditt svar och din lösning.

”To a mind that i still, the whole universe surrenders” – Lao Tzu

Om balans…

Det är inte fel att söka svar utanför dig själv, men känn alltid och alltid, efter inuti om svaren du får stämmer överens med din egen känsla. Upplever du tveksamheter då ska du alltid gå med dig själv…lägg inte ditt liv i en annan människas händer. Ditt liv är ditt och i det kommer ett ansvar att måla det med dina egna färger.

Sträva alltid efter en yttre och en inre balans… Du kan absolut hitta inspiration och motivation utanför dig själv men se till att inte tappa bort dig i det. Ditt liv är ditt…ta ansvar över det.

 

Idag, imorgon och för resten av ditt liv var kärleksfull mot dig själv och mot dina medmänniskor. Var sann, ha tålamod, var modig, ta ansvar….var medveten.

I stort ljus till dig, dig och dig…

MariaO

 

Ps. delar du inlägget på FB är du med i utlottningen av Medial vägledning. Se gårdagens inlägg http://www.mariao.net/blog/vinn-medial-vagledning/

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

6
Posta en kommentar

3 Kommentera tråden
3 Tråd svar
3 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
4 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Hilkka Murtomäki Johansson

Tack Maria!????

Monika

Tack, Maria! Det känns så bra att börja dagen med dina ord att reflektera över. ??

Annki

Tack nåt att tänka på ?❤