reconnect

Medialt meddelande – Din väntande frigörelse!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du känner det som om att du står och stampar på samma ställe. Du vet inte hur du ska frigöra dig själv i den värld du befinner dig i. Känslan av frustration har infunnit sig och stundom är den överväldigande för dig.

Meddelandet idag:

Du har redan läst det, men du har inte integrerat din kunskap om rädslorna och vad de gör med ditt upplevda liv som människa.

Du står som ett barn inför en ny värld och denna värld som väntar dig kommer visa sig först då du vågat ta isär och gått igenom de rädslor du bär.

Ingen frigörelse, ingen sann visdom kan uppdagas om du inte själv rör dig mot den. Sitter du med längtan om den heliga platsen i din famn och inget gör, då uteblir frigörelsen…Då fortsätter du i blindo tills dagen du i sanning inser att du är huvudpersonen i ditt liv och huvudpersonen i din egen förlösning! Du är personen som kommer lyfta på slöjan för att se det som legat fördolt för dig i din livsupplevelse.

Du har en villfarelse om att något skulle komma till dig utifrån…och att detta något skulle skapa din frigörelse! Nej min vän, inget i den yttre världen kan hjälpa dig att nå ”paradiset”! Du är den som själv behöver ta modiga steg till din egen förlossning….den egna frigörelsen från bojorna som håller dig fast i den värld du upplever.

Ingen ängel, ingen gud, ingen guide kommer till räddning…din frigörelse kan enbart hända genom dig själv, inifrån dig själv. Du är din egen ängel, du är din egen gud, du är din egen hjälpare…..När du i sanning ser detta, då kommer du frigörelsen en liten bit närmare.

Den gudomliga energi som omsluter din värld, som finns inom och utom, den obeskrivbara kärleken….den energin kan inte och får inte störa ditt uppvaknande. Du behöver ta dig igenom skuggorna och lyfta slöjan själv för att igenom din egen kraft expandera ditt energifält……För allt handlar om det, att du ska expandera din energi, att vi ska expandera vår energi, och fortsätta skapa i en oändlighet. Det finns ingen början och heller inget slut i skapelsen….Denna skapelse du är en del av är i en evig pulserande rytm…..

Höjer du din medvetenhet om ditt inre liv och vilka rädslor som gömmer sig där i dina innersta vrån…Höjer du din medvetenhet så att du ser dem med klarhetens ögon, då är nästan steg att förlösa dem….Förlösa rädslans energi kan du enbart göra genom att utsätta dig för dem. När du förlöst dig själv, då lyfts slöjan och det dolda blir synligt. Hemligheten blir avslöjad och du står i gudomlig klarhet.

Du befinner dig i en tid av upphöjdhet…..Men du bestämmer själv var du ska lägga dig, vilka steg du ska ta. Valet är ditt, alltid ditt…..Upphöjningen, upplösandet av slöjorna som ligger runtom dig ligger i ditt knä att gå mot. Ingen kommer att hjälpa dig. Du är drottningen, du är kungen av ditt liv och av din egen frigörelse!

Är du redo att möta dem, skuggorna som ligger inom dig? Är du redo att äntligen stå i din fulla kraft eller ska du kuvas och luras längre in i sömnen?

medial vägledning mariao

Lite till…..

Till dig som är i medelåldern och har flera brutna relationer bakom dig, du har inte riktigt fått till det vad gäller kärlek men nu, ja nu är du förälskad igen. För ett tag sedan har du träffat en man som skickar dig fina och vackra brev. Varje gång du hör av honom får du en bubblande känsla inom dig och du känner dig förälskad…Den här mannen är inte sann. Du behöver ställa frågor om hans privata liv och be honom om lite mer konkreta bevis, be honom visa det han undviker att visa. Du är din egen och gör som du själv önskar, men du råds att vara klok och vis i denna situation…..”Allt som glimmar är inte guld”….

Till dig som har mörkbrunt hår, glasögon och som ofta sitter ner och skriver. Du har ett administrativt jobb och trivs med det du gör. Du trivs med det liv du lever….Du har fått problem med dina ben, när du sitter ner en längre stund har benen börjat domna (lite mer i vänster ben) och du förstår inte riktigt var problemet ligger. Du ska söka dig till sjukvården och be om hjälp. Något i din nedre ryggrad ser ut att behöva lite hjälp…..Allt kommer bli bra, du behöver inte vara rädd men du ska inte dra ut på att be om hjälp.

Till dig som har en svart katt….med lite vitt på bröstet. Du älskar din fyrafotavän! Du har en förkärlek till blommor och har många blommade krukväxter i ditt hem. Det är något som oroar och stressar dig…..göm dig inte längre för detta jobbiga. Utan bemöt det som du behöver bemöta. Slutar du att gömma dig och krympa dig själv så kommer du få se hur livet kommer belöna dig! Livet är inte slut än för dig…mycket solsken väntar dig om du bara vågar ta dig ur den här oron och stressen.

I stort ljus,

MariaO

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments