aum

Medialt meddelande – Ditt andliga uppvaknande!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du är inne i en fas av stark andlig utveckling. Du har jobbat med dig själv en längre tid nu och vunnit djupare insikter om dig själv och var du befinner dig. I detta har det väckts en frustration hos dig, en frustration över att du vill öka takten i din utvecklingen men också en frustration gentemot människor som finns runtom dig.

Meddelandet idag:

Tålamod, tålamod och tålamod. Varför har du bråttom? Just nu behöver du vara i det nya, i stillhet och i glädje. Det är inte de yttre gåvorna som betyder så mycket, det är ditt inre uppvaknande som är viktigt just nu. I den här processen är tålamod viktigare än någonsin…i tålamodet låter du det frön du sått sakta men säkert gro och slå rot. Det är inget du kan pusha och stressa, det är något du istället ska ge näring genom tålamod. Observera vad som händer inom dig och runtom dig. Vila i vissheten att dessa frö du sått kommer att stå i full blom de med som annat i ditt liv.

Så, ha tålamod i din process.

Försök ha tålamod med dina medmänniskor, istället för att känna frustration känn kärlek gentemot dem. Som du gör emot ett barn som lär sig gå…inte blir du irriterad eller frustrerad över det lilla barnet ramlar och famlar innan hen lärt sig konsten att gå? Nej, du är uppmuntrande och kärleksfull såklart! Var uppmuntrande och kärleksfull gentemot dina medmänniskor som ännu inte ”lärt sig konsten att gå”. Ha tålamod…precis som du har tålamod till det lilla barnet. Det här är en viktig del av din egen utveckling.

”To the mind that is still the whole Universe surrenders” – Lao Tzu

En Hälsning

Idag kommer en hälsning från en kvinna som var din syster. Jag får inget namn till mig, men en beskrivning. Hon var din syster, hon dog av cancer i en relativt ung ålder, hon lämnade efter sig barn i tonåren, övre tonåren. Dessa barnen står dig numera nära. Hon visar mig ett armband, kanske är det en klocka som hon tyckte mycket om.

Hälsningen lyder…”Jag ser att du hållit ditt löfte som jag ju visste att du skulle” ”Jag finns överallt hos er, som jag ju sa att jag skulle, jag håller också mitt löfte syster…” ”Var inte rädd, stressa inte som du gör ibland, ingenting av det du stressar över betyder någonting” ”Ta hand om ditt hjärta”. ”Jag älskar dig”…

……..

Hoppas de första dagarna har börjat bra för er alla! Ni som har facebook ni vet att jag firade min födelsedag igår…men framförallt firande jag min yngsta dotters födelsedag! För 2 år sedan kom mitt 6:e och sista barn som en födelsedagspresent till mig.

Kom ihåg att varje dag är en ny dag att skapa nya ”nyårslöften”! Varje dag har nya chanser och nya möjligheter med sig! Misslyckades du igår, tja…då får du försöka på nytt idag.

Ni får gärna dela inlägget på FB

I stor kärlek från mig till dig!

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning - Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

11
Posta en kommentar

7 Kommentera tråden
4 Tråd svar
7 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
8 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Annki

Tack för budskapet Och Grattis i efterskott till dej och din dotter vilken underbar present God fortsättning nya året??

Susanne Hofrén

Stämmer på pricken! Tack för att du tar dig tid med detta! Det är början på min dag så gott som dagligen! Mitt djupaste tack ???

Gertrud Dahlman

Hej Maria, jag har gått ur/ pausat FB. men jag är så glad för att dina dagliga meddelanden ändå dyker upp på min dator. Dom är så personliga, vänliga och tankeväckande.
Vänliga hälsningar

Titti

Vilken lycka att få fira ett älskat barns födelsedag på sin egen dag! Ultimata gåvan❤ Grattis till er båda ??
FB har aldrig varit min grej…och ändå hittade du in i mitt liv? Tacksamhet, värme och glädje sprider sig inom mig. Du är verkligen ett starkt ljus och du sprider det men en varm kärlek som hittar fram till människors hjärta och själ TACK MARIA❤?❤

Thayna Silva

Precis jag känner det att jag vill pusha min utvecklingen snabbt.
Och jag har svårt med tålamod…
Meddelandet idag kände jag igen mig.

Karl Nilsson

Ja visst är det så ,ibland är man människa också ?. Jag tar åt mig , fokus och disciplin och göra glädjefyllda aktiviteter emellanåt. Tack Maria ?

Monika

Tack, Maria!
Vilken underbar födelsedagspresent! Grattis till er båda! ??