spirit

Medialt meddelande – Ditt högsta jag!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

life of spirit

En händelse du varit med om, eller inom kort kommer vara med om, har/kommer skapa förvirring inom dig. Du famlar efter svar lite överallt.

Meddelandet idag:

Den här händelsen har en högre mening, en mening skapad utifrån ditt högsta jag. Ditt högsta jag som är skaparen av ditt liv och som är sammanflätad med allt och alla.

Du kan inte genom ditt fysiska varandet tänka ut meningen utan den är dold för dig just nu. Men framöver i tiden så kommer mattan rullas ut och du kommer se var i ditt livspussel den här biten faller på plats.

Idag kommer ett viktigt budskap till dig som rör den här händelsen;

Du har många röster runtom dig som pratar till dig om hur du ska hantera den här situationen. Detta skapar förvirring hos dig och för dig än längre bort från ditt högsta jag. Dessa röster drar in dig i ett tankekaos.

Anledningen till att dessa röster/människor gjort entré i ditt liv är inte för att du ska lyssna på dem. Nej, faktiskt tvärtom!

Rösterna är en påminnelse från ditt högsta jag! En påminnelse om att för att hitta sanningen i den här situationen behöver du gå inåt. Du bör inte lyssna alls på människor runtom dig just nu utan gå istället inåt.

Centrera dig, stilla dig själv nu och inom kort kommer du hitta sanningen om den här situationen genom din egen inre stillhet. Genom ditt högre jag.

Det yttre kaoset är skapat av ditt högsta jag som en påminnelse om att sanningen kan endast hittas inom dig. För att hitta ut ur den här labyrinten behöver du lita på det som kommer till dig och agera på det. Gå inte vilse nu….vilse i den yttre världen, vilse i dina tankar utan samla dig och gå framåt med stadiga steg, ledd av ditt högsta jag!

heart

Lite till…..

Till dig som har lite oro kring ett av dina barnbarn…det är ok att sträcka ut en hand här. Det här barnet behöver lite extra stöd och guidning just nu, du kan ge det genom att visa att du finns där. Var inte rädd för att ödmjukt visa omsorg och kärlek!

Till dig som har någon form av strul med din bank. Det här kan gälla ett lån eller någon annan form där det handlar om pengar som inte är dina, men som du på någotvis har rätt till. Du bör vända dig till en annan bank, läs in dig på dina rättigheter och ha alla papper klara. Då ser det ut som om att det kommer gå vägen.

Till dig som kämpar med en myndighet och har gjort så under en lång, lång tid. Någonstans är nog, nog…..Fundera igenom om du kan hitta en annan väg ut ur detta! Öppna ditt sinne för en alternativ väg som är hållbar.

………………

Allt som händer i det fysiska livet är flyktigheter. Händelser kommer och händelser går. Håll inte fast vid det. Det enda verkliga, det enda som är konstant genom alla fysiska liv är ditt högsta jag. Allt annat är flyktigheter.

I stor kärlek,

Maria


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

1 Kommentera tråden
2 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
2 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Tack, Maria.
Du skriver så fint, men det är så svårt… Mitt högsta jag och att inte gå vilse… Försöker verkligen lyssna inåt och då finns det ngt där. När jag sen tänker på detta o hur det ev kan genomföras – ja, då är tveksamheten där. Jag tror att jag kanske kan hitta det motsatta inom mig också… Nej, kanske inte. Nu ska jag gå en promenad i skogen och bara vara.
💕🙏