Medialt meddelande – Ditt materiella liv

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Du strävar efter en materiell trygghet. Du har en känsla av att du inte har nog med pengar eller nog med materiella ting…Ditt fokus har legat på det materiella ett bra tag nu och i det har det byggts upp en stress inom dig.

Meddelandet idag:

Du har ju redan allt du behöver, varför stressar du dig vidare mot där istället för att vara här? Den här strävan efter det materiella har skapat en stor stress inom dig. Stressen är en indikation på att du är bunden till något som inte längre är sant för dig. Den materiella strävan du har haft så länge har tjänat ut sitt syfte. Syftet med ditt liv är något annat nu…

Det fanns en tid då du blev upplyft av att jobba dig mot mer pengar, mot en ”högre materiell status” …men den tiden är förbi. Nu är allt som finns kvar av det stress och en press du lagt på dig själv.

Du uppmanas idag att försök ta dina steg bort från det materiella som tjänat ut sitt syfte och istället ta dina steg mot en tillfredsställelse över allt du redan har. Öppna dina ögon, alla tre! Se öppet och klart var du hittar din egen sanning, är det i den materiella strävan eller är det i det icke-materiella som finns inom dig?

Lägg ditt fokus på det som får ditt hjärta att sjunga och din själ att dansa! Frigör dig själv från dina begär och du kommer snart dansa iväg i livet som en fjäril över en sommaräng!

”You only loose what you cling on to” – Buddha

Någon av er känner en stor ambivalens över var ni ska vara över julen. Det ser ut som om att det finns flera alternativ och viljor med i detta. Låt inte detta stressa dig, det finns fler jular framöver att fira. Tidigare år har du låtit dig ledas av andra människors vilja…..i år ska du låta dig ledas av din egen vilja och längtan. Det kommer bli det bästa…

Du som står i valet och kvalet att köpa ny bil….avvakta tills efter nyår.

Jag blir så rörd och varm i hjärtat av alla era fina kommentarer och meddelande ni skickar mig. Tusen tack!

Jag önskar dig, dig och dig en ljus och fridfull måndag!

Dela gärna mina inlägg på FB

I stor kärlek,

MariaO

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

5
Posta en kommentar

5 Kommentera tråden
0 Tråd svar
5 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
5 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Hilkka Murtomäki Johansson

Tack fina Maria! ?????

Annki

Tack du fina Ha det gott??

Thayna Silva

Maria ditt budskap idag var och kändes rakt i i mig och detta är precis vad jag upplever just ni.. var ute idag och allt jag tänkte på var att jag inte har så mycket pengar nu och det har skapat en stress inom mig och även ångest vissa nätter kan jag inte ens sova.

Stefan Thulin

Tack för dina ord, det materiella har jag släppt det….
o Julen firar jag själv med hundarna, o de övriga hos min dotter….jag vill ha lugnet o vara själv fast makan vill annat så ger jag mig inte

Stefan

AnnaD

Så spoton ☺️??✨??