Medialt meddelande – Drömmar!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

mary maria drömmarDu är som om att går och drömmer om något! Det här är något du längtat efter och drömt om ganska länge. Dock har du tvekat och du har även lyssnat på människor runtom dig som tvivlat på det du längtar efter att göra.

Idag kommer din bekräftelse på att du ska följa dina drömmar! Gör det du längtat efter så länge och låt inte de med ”små sinnen” försöka övertyga dig om att dina drömmar är för stora. Så är det inte alls!

Kom ihåg, ta inte livet på alltför stort allvar. Utan lek, spela ut din roll och följ din inre längtan! Gör du det, så kommer du framöver blicka tillbaka och tänka ”herregud, vilken tur att jag följde min egen inre kompass i detta”. Så sätt fart nu, bred ut dina vingar och ge dina drömmar liv!

”Skapa ett liv som känns bra på insidan, inte bara ett som ser bra ut från utsidan”

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of