soul

Medialt meddelande – Du, den mystiska källan!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har sökt länge! En bit på vägen har du kommit, men ändå kan du känna förvirra dig i tankarna och dina känslor. Du fastnar i sinnet och har svårt att ta dig bortom det.

Meddelandet idag:

Du, essensen av din fysiska existens, är den mystiska källan! All mystik finns inom dig, inget av det mystiska finns utom dig.

Tvivla inte, utan upplev det mystiska av dig själv och all förvirring rinner ut i en existens av kärlek.

När du fastnar i tankarna, det är då saker blir känslomässiga och komplicerade. Följ istället den våg av händelser som passerar dig, följ dina tankar, se dom, släpp dom. Förstå att de inte är du.

När förvirringen kommer, när du känner dig utmattad, vänd dig bort från denna dröm, vänd dig istället mot källan. Källan som ger den här drömmen liv, det universella medvetandet som är den du är. Vänd dig mot essensen av den du är. Finn där lugn, styrka, mod och klarhet för att fortsätta utåt.

Det superfina i detta är att du inte behöver åka iväg någonstans eller gå någon speciell kurs för att dra lugn, klarhet, mod och styrka ifrån ditt universella medvetandet. Det finns helt nära dig hela tiden. Essensen av den du är finns med dig hela tiden, bara när kroppen ”dör” drar den sig undan, bort från denna dröm.

Försök att i lugn leva denna dag utifrån ett vaket tillstånd. Skala bort det som är ytan, skala bort det som tillhör den fysiska drömmen. Gå inte med tanke eller känsla in i de drama som utspelar sig framför dina ögon. Observera dem och släpp dem sedan. Se denna fysiska dröm utifrån den mystiska källan av dig själv.

En hälsning till…

Nu har jag ytterligare en hälsning till någon av er. Hälsningen kommer från en kvinna som kallar sig ”Liz”, det här kan vara hennes riktiga namn eller ett smeknamn. Liz kommer med blommor! Ett hav av blommor……jag tolkar detta som om att det kan ha varit ett intresse hon hade vid livet. Hon hälsar att ” livet är precis så stort som du gör det”, ”var inte rädd för dina tårar, de kommer med helande”, ” livet bortom livet är….” Här tynar hälsningen bort.

Lite till….

Till dig som har en pojke runt 8-10 år gammal i din närhet. Den här killen ser ut att ha det ganska tufft i skolan. Här bör du stå på dig för att stötta och hjälpa den här killen. Han behöver vuxnas hjälp just nu, då han inte ensam kommer att klara av att reda upp situationen själv! Var inte rädd för att höja din röst i detta!

Till dig som har fått ett jobbigt och tungt besked. Nu ska du försöka ta det hela med ro…även om det är svårt. Dra inte i alla växlarna här utan håll ditt fokus på här och nu, en dag i taget. Ditt hem, din innersta kärna tillhör någon annanstans än i detta fysiska, finn styrka i detta! Även detta initiala jobbiga kommer att tona ner sig och du kommer snart att landa i de nya förutsättningar. Var inte rädd…det finns inget att vara rädd för.

……..

I stor kärlek och omsorg,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of