Medialt meddelande – En helt ny början!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du ser tillbaka och undrar om det någonsin blir som då, så som det en gång var. Du kan längta efter det förflutna men någonstans inom dig viskar en röst om att något helt nytt står inför dörren.

Meddelandet idag:

En helt ny början väntar dig! Lura inte dig själv genom att tro att det blir som förrut! Denna nya början som väntar dig är fylld av det nya, inget av det gamla kommer finnas kvar.

När du fullt ut accepterar detta kommer transformationen bli enkel för dig. Tittar du ständigt tillbaka och vill ha tillbaka det gamla, ja då väntar en smärtsam period.

Sträva inte efter det gamla istället se det nya som väntar med nyfikna ögon. Det nya som väntar kräver av dig att du är aktiv inom dig. Att du ser om ditt hus så att du kan anpassa dig till den nya tiden. Frigör dig själv från gamla tankemönster.

Se, himlen och Gudsriket är här! Det finns ingen himmel eller ett gudsrike där…Nej, min vän det är en illusion. Gudsriket är här och du är skaparen av det.

Din himmel är här och nu, i detta nu skapar du för dig själv och fyller din existens med den ”himmel” du önskar leva i. Detta gör du inifrån. När du skapar himlen inom dig så förändras den yttre världen med dig…..

Du är född till människa för att uppleva din egen oändlighet. Så att du slutligen kan bli neutral inför det totala…Inför allt som någonsin är utan att lägga ditt sinne i detta totala. Du upplever dig som människa för en slutlig förening bortom sinnet, för att leva i total enighet med ditt högre jag.

Detta nya som väntar uppmanar till att vara här och nu. Detta nya som väntar uppmanar till att skapa din egen verklighet utifrån det som är och inte det som var. Detta nya som väntar uppmanar dig att röra dig framåt och inte bakåt. Detta nya som väntar uppmanar dig till att se himlen som är inom dig, istället för att söka efter den utom dig.

Det finns inget himmelrike du ”åker” till en dag, detta är en illusion som är skapad ur ditt påverkade sinne. Nej min vän, himmelriket och det underbara som väntar dig sker här och nu. Se miraklet och du kommer se klart på spelet du spelar i.

När du ser klart på spelet du spelar i så kommer du inse att du är en del av allt. I detta här är du också en del av skapandet. Men, var skapar du ifrån? Ifrån ditt sanna jag eller från ditt sinne?

Den nya början som väntar är en transformation in till något helt nytt! Och i detta helt nya är du medspelare på en helt ny nivå, där du manifesterar snabbare är någonsin. Det luriga i detta manifesterande är ditt sinne…..Det har en tendens att lura dig in på vägar ditt sanna jag inte är i balans med. Så se dig själv, se ditt sinne hur det påverkas och hur det påverkar.

Spelplanen du befinner dig på är på väg att förändras och inget kommer någonsin bli som förut. Följ med vågen, då blir transformationen enkel och fri för dig att leva i himmeln här och nu.

soul of love

Lite till….

Till dig som har problem med höger öga, kanske har du skadat ögat. Något har hänt som påverkar synen och genom detta ditt mående. Det hela är mycket jobbigt för dig just nu, men det kommer kännas bättre för dig lite längre fram. Lite längre fram i tiden har denna skada lagt sig och du kommer acceptera det som är med synen på ett helt annat sätt. Du kommer också få den hjälp du sökt och det ser ut som om att det är ett riktigt proffs som kommer hjälpa dig!

Till dig som har magkatarr (eller magsår), du röker och har det struligt med din ekonomi. Du kan ha haft tankar på att söka hjälp gällande din ekonomi. Du kommit till en punkt då du inser att du inte riktigt reder ut detta själv. Ta tag i detta nu och du kommer snart ha en mycket bättre grund att utgå från och livet kommer kännas behagligare att leva.

Till dig som lider av en svår migrän. Det är som blixtar framför ögonen och inne i huvudet. Du vet inte vad du ska ta dig till! Migränen gör dig handikappad i vardagen..och tabletterna hjälper inte längre. Läs in dig på ämnet på ämnet injektioner mot migrän och ta dina steg fram i detta. Det kommer bli bättre och du kommer åter kunna leva i vardagen utan att behöva låsa in dig i ditt rum.

……..

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments