freedom

Medialt meddelande – En ny början!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du står inför en ny början! Något nytt har eller kommer snart ta plats i ditt liv. Det här känner du intuitivt, men du har svårt att navigera i det. Du har svårt att se vägen klart…..detta tröttar ut dig. Du kan känna dig orkeslös och vilsen.

Meddelandet idag:

För att se klart i den här situationen, för att navigera dig genom denna fas behöver du förflytta dig. Förflytta dig från ditt huvud och in i ”hjärtat av dig själv”.

Du behöver jorda och centrera dig själv. Stilla dig och vila i ditt hjärta. När du gör det, när du vilar centrerat och stilla vilar i ditt gudomliga jag då finner du det du söker. Klarhet.

Då finner du energin och de lösningar du letar efter i detta nya som är påväg!

Det nya som kommer är ditt ansvar att styra. Hur väljer du att forma och röra dig igenom det? Med vilken energi ska du skapa? Alla svaren finns inom dig och du hittar dem genom stillhet. Genom stillhet och centrering. Fokus.

När du hittar in i det gudomliga av dig själv kommer du styras åt rätt håll. Åt det håll där du når din fulla potential.

För att dra energi från den gudomliga källan krävs centrering, stillhet och fokus. Var där, i källan av dig själv, i källan som skapar ditt fysiska jag och liv. Ju mer centrerad och stilla du lyckas vara i detta fysiska liv ju större hjälp kommer du ha av källan av dig själv.

Plötslig får du bevisen, plötslig ser du att du genom dig själv kan styra varje del av ditt liv exakt dit du vill. Genom tanken och känslan. Din kropp, din tanke, din känsla är dina verktyg inget annat.

Gå inte vilse i den yttre världen, gå inte vilse genom dina tankar och känslor. Stilla centrera dig själv och bada i ditt gudomliga jag. Dra energi därifrån ut till din yttre värld. Genom det skapar du det bästa möjliga inför detta nya du står inför.

Gå inte vilse i den yttre världen. Inåt och ut, inte utåt och in. Fokus, stillhet…..och du når din fulla potential och kommer snart leva din dröm!

Lite till…….

Till dig som har en gråfärgad hund, lite ”varglik. Du har upplevt en konstig känsla i kroppen, ont i magen och orkeslös. Du ska söka läkarhjälp för detta, dra inte ut på tiden. Det är inget ”dödsallvarligt”, men du kan stävja att det blir sämre genom att söka hjälp nu och inte skjuta upp det hela.

Till dig som precis hamnat i storbråk med din älskade. Var inte så stolt och långsint, det leder ingen vart i detta bråk. Allt det gör är att föra er en längre från varandra. Det vill du ju egentligen inte för hur det än är så älskar ni varandra. Böj lite på nacken, var konstruktiv och förlåtande. Sträck ut din hand och be om fred mellan er. Kärlek…visa kärlek.

Till dig som är så stressad, så stressad…du har hamnat på en väg du inte vet hur du ska ta dig bort från. Nu behöver du ändra dina rutiner, bryt upp vardagen, gör saker annorlunda. Det kommer att kräva en ansträngning av dig till att börja med men vill du komma bort från stressens väg behöver du göra saker annorlunda än hur du gör dem idag. Sakta ner, bryt upp lite av det invanda.

…….

Till livet

Hur ska jag någonsin kunna beskriva det obeskrivbara? Hur ska jag kunna förklara med orden hur allt hänger samman? Hur döden inte existerar, hur livet expanderar överallt när det inte finns ord för det?

Hur ska jag kunna beskriva att vi är av ljus och kärlek på ett bevisbart sätt? Hur ska jag någonsin kunna beskriva och förklara det som går bortom det beskrivbara?

Orden, språket, är för barn.

Hur ska jag kunna beskriva det obeskrivbara? Hur döden inte existerar, hur livet expanderar överallt när det inte finns ord för det?

…….

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

4
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
2 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Leischa

Tack

Monika

I ödmjuk kärlek. Tack, Maria. 🧡