expansion

Medialt meddelande – Expansionen som väntar dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du går i en slags inre väntan om ”när det ska hända”….När händer den där expansionen, transformationen du inom dig vet väntar!

Meddelandet idag:

Den dagen du är villig att släppa taget om allt du någonsin lärt dig genom den yttre världen, den dagen kommer transformationen av dig själv!

Genom hela ditt liv har du blivit programmerad in i att tro på dina tankar, tankar som inte är dina utan som kommer från information från den yttre världen. Dessa tankar har sedan skapat dig en identitet, de har skapat dig olika roller om vem du tror dig vara.

Du tror och lever sedan dessa roller, genom en personlighet och en identitet som formats genom den yttre världen. Allt detta är en ”verklighet” som lagts på dig utifrån den yttre världen. En värld som i sig inte är sann.

Den dagen du är villig att se sanningen i detta, att inget av det du upplever och tror på är sant….är dagen du befriar dig själv från det mentala fängelse som skapats åt dig men genom dig själv. För att du tror på den yttre världens sanning om vem du skulle vara. Du är inte en liten människa, som är begränsad till intellektet, du är betydligt mer och större än så!

Du kan inte transformeras och expandera genom intellektet. Det är en omöjlighet, då intellektet är kopplat till dina fysiska sinnen. Dessa fysiska sinnen är begränsade till den fysiska världen. Dina roller, din identitet och personlighet är kopplat till intellektet som är begränsat till den fysiska världen.

Först när du vågar gå bortom det du genom ditt intellekt lärt dig som en sanning kan du påbörja expansion och transformation!

Detta sker genom en öppning av ditt hjärta! Rör dig från huvudet till hjärtat och du ska se vad som händer! Rör dig bortom det du tagit som en sanning mot hjärtats frihet!

När du rör dig från intellektet mot att leva genom ditt hjärta kommer expansionen automatiskt. Att leva genom ditt hjärta innebär att du står i kontakt med ditt sanna jags medvetande, att du rör dig från ett begränsat medvetande som innefattar den fysiska världen mot ett expanderat medvetande som innefattar allt som är, någonsin varit och någonsin kommer!

Du är inte ditt begränsade lilla jag, som den yttre världen fått dig att tro! Du är inte din personlighet, du är inte någon av alla de roller du bär…..Detta är bara erfarenheter, upplevelser du har i den fysiska världen….Dessa är inte i sig sanna. De är illusionära.

Du är bortom ditt intellekts begränsade medvetande!

Rör dig från ditt intellekt, till hjärtat! Våga leva i frihet utifrån det allomfattande medvetandet!

Den frihet som du i sanning är, den är obegränsad!

Våga röra dig bort från sinnet mot ditt hjärta! Involvera dig inte så mycket intellektuellt…istället involvera dig mer i den gudomliga allomfattande energi du är!

Våga ta steget mot expansionen! Våga ifrågasätta allt som läggs framför dina fysiska sinnen som en sanning! Våga röra dig bort från huvudet mot ditt hjärta!

life flower

Lite till….

Till dig som är 62 år….eller snart. Du har fått en smärta i bröstryggen som stundom skapar en smärta över bröstkorgen. Du känner oro och rädslor, du vet inte vad det hela beror på och detta skapar ångest hos dig. Du har sökt rådgivning redan, men ingen kan ge dig ett svar på vad det kan vara. Du behöver inte vara orolig, det hela kommer släppa! Sök info om avslappningsövningar för bröstryggen och bli mer observant på din andning. Det är inget allvarligt utan du kan vila i förvissningen om att du själv kommer att kunna heala bort denna oförklarliga smärta du upplever. Lita på din egen förmåga!

Till dig som bor i huvudstaden, Stockholm, du bor i lägenhet. Du bor tillsammans med en man som jobbar inom byggbranschen. Ni bråkar hela tiden om det ena och om det andra. Ni lyckas inte få till någon harmoni mellan er. Era världsbilder skiljer er helt åt. Du är känslig och intuitiv. Fundera igenom hur länge du egentligen orkar gå på tå för den här mannen och om det är värt det? Vad vill du, egentligen? Varför låter du dig begränsas av rädslorna?

Till dig man…Du är i grunden kreativ och det ser ut som om att du i dina yngre år målade en hel del. Just nu mår du inte bra. Du gömmer dig bakom ditt dåliga mående och tar det nästan som en flykt från dig själv. Din omvärld upplever du som kravfylld och ångestskapande. Det är ok att må bra! Det är ok att njuta av den yttre världen, även om den är en illusion. Så länge du ser saker för vad det är så är det ok och du behöver inte skapa ett dåligt mående för att protestera mot den. Det är ok att låta ditt hjärta fyllas av glädje genom de små sakerna. Livets görande behöver inte vara storslaget, det är upplevelsen i sig som räknas. Sänk kraven på dig själv och sluta gömma dig från världen genom ditt mående. Öppna hjärtat och börja skapa igen! Du har fått denna kreativa ådra och du uppmanas att använda den för att vända ditt mående. Du har sanningen inom dig och du vet vem du är, uttryck detta konstruktivt!

……..

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments