soul

Medialt meddelande – Flödet ökar och rikedom väntar!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

På sista tiden kan du ha känt anspänningar i sinnet och i din kropp. Som om att du har svårt att fokusera och samla dig. Du kan bära en känsla av att allt spretar och att du trasslar in dig i dig själv…..

Meddelandet idag:

Flödet och rikedomen väntar dig den dagen du lär dig om vikten av att slappna i livet! Den dagen du lär dig skatten att släppa taget, att följa med i varje liten del av ditt liv är dagen då Sesams portar öppnar sig för dig och du träder in genom den gyllene porten av överflöd i alla områden av ditt liv.

Att slappna av i livet innebär inte bara att slappna av i din kropp utan även, och mest, att slappna av ditt sinne inför de draman som utspelar sig framför dig. Det innebär att jobba upp din känslighet och verkligen, genom ditt hjärta, veta vad som ska följas och vad som ska släppas……

Att hålla fast vid både det materiella och det känslomässiga i ditt liv innebär per automatik att du låser energin du jobbar och skapar i. När du låser energin så hämmas flödet och saker blir trögare och mer svårjobbade för dig.

Konsten att slappna av och konsten att verkligen in i ditt hjärta befästa detta i ditt liv kräver att du släpper taget om dina rädslor. Alla rädslor. Rädslor kommer ur tvivel och kontroll.

Du behöver inte kontrollera eller tvivla på livet, livet är på sitt sätt självreglerande och du följer det. När du följer det med ett avslappnat sinne och kropp så börjar det magiska ske. Du kommer se att du är skaparen av din verklighet på ett väldigt, väldigt tydligt sätt. I början kan du inte tro dina ögon men med full tillit till dig själv och en stadig medvetenhet om dig själv kommer du om och om ges bevisen för detta!

Se, det ökade flödet och rikedomen hänger på dig! Förvånas inte, räds inte och känn inte press….istället se, verkligen se vilken gudomlig inre kraft du besitter om du bara vågar tro på dig själv.

Inom dig, jag har skrivit tusen gånger, inom dig ligger kraften! Den yttre världen är på sitt sätt helt tom…det finns inget att av värde, ingen visdom, ingen sann kärlek att finna där…allt ligger inom dig att projicera ut. Din projektion ut blir sedan samspelet med den yttre världen du kommer växa, lära och expandera genom.

I ditt hjärta ligger skatten, all visdom och all kärlek. Hela skatten ligger där. Släpp taget om intellektet och rör dig mot ditt hjärtas visdom och kraft. När du jobbar och skapar genom hjärtat blir intellektet redskapet att ta hjälp av. Inte tvärtom.

Gå från det spända, kontrollerade, tvivlande till det avslappnade, okontrollerade och tillitsfulla tillståndet. Ett tillstånd som ingen rädsla når.

Tiden du lever i är gynnsam för dig om du väljer hjärtats väg…väljer du istället att tro på den yttre världens händelser och skeende så blir det tvärtom. Du fångas av drömmen och det flöde, den rikedom du inom dig längtar efter uteblir. För denna gång….

Du är barn av din tid. Ett barn besitter mycket visdom men har mer att lära. Men de allra flesta barnen programmeras in i intellektets värld bortom hjärtats magiska kraft till helande och skapande. Du är barn av din tid och denna tid kommer med stora svepande energier som testar dig…..Testet och lärdomen ligger i om du har kraften att stå i ditt hjärtats ljus och tillit. Vågar du luta dig tillbaka och släppa taget? Vågar du lita på ditt eget hjärtas kraft?

Lite till….

Till dig som jobbar inom vården där du har en administrativ uppgift. Du har tidigare jobbat på golvet, men slutade då detta blev lite för mycket för dig. Du dagdrömmer om att sluta jobba på detta jobb för att istället kunna jobba med det du brinner för, skapande och helande av människan på ett helt annat sätt än du blivit skolan in inom vården. Du vet, du har kraften, du har ”gåvan”…det du saknar är det som skrivits om ovan, tillit till din egen kraft. Vågar du bara ta steget ut så kommer det hända saker inom dig som du inte tror är möjligt idag. SE, livet kräver att du också ger för att kunna få……

Till dig som jobbar inom ögonvården, kanske jobbar du som optiker eller på något sätt är assisterar inom denna gen. Du har en liten pojke som du är orolig över. Sitt inte bara med oron i ditt knä utan agera i detta. Men, gör det diplomatiskt, lugnt och utan anklagelser…..Det kommer gå bra, men kräver att du vågar hantera denna oro mer praktiskt.

Till dig som äger en liten brun hund med lite fluffig och mjuk päls. Du har haft den här hunden sedan valp, men hunden kom till dig som en överraskning. Du har problem med ögonen och tycker allt bara blir sämre. Nu ska du veta, det du lägger ditt fokus i är det som växer! Backa lite i din oro och konstanta observation av din syn och du kommer se att det plötsligt blir lite bättre.

……….

Tack alla fina ni för era fina kommentarer på Facebook och även ibland direkt här på bloggen. Jag läser varje ord, vartenda litet hjärta och tack….så ni vet.

Varje gång jag sätter mig för att skriva öppnas så mycket kärlek och så mycket visdom upp till er. När ni läser så verkligen, verkligen känn i denna fina, vackra och gudomliga energi som flödar genom orden. Lägg den i ert hjärta och bär den med er……Gåvan är den, den kärleksfulla och ljusa energin som kommer till er genom orden.

Att vi skulle vara separerade från varandra är en illusion. Vi hänger alla samman…..vi är alla inne i samma energifält som kopplar oss samman.

All kärlek och allt ljus till er!

Tack,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Monika
26 dagar sedan

Tack, Maria! 🙏❤️