Medialt meddelande – Fokus i ditt liv!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha

Du har tidigare haft en längtan efter förändring….nu helt plötsligt händer allt på en och samma gång! Du kan ha känslor och tankar kring hur du ska reda ut detta, var ska du börja?

Meddelandet idag:

I denna del av ditt liv är det viktigare än någonsin med fokus! Känn inåt vilken del eller delar av det som händer som är viktigast för dig, börja där! I den här processen är det viktigt att du lär dig sätta gränser och vågar säga nej till det som faller utanför ditt fokus.

Ju tajtare ditt fokus är nu, ju tydligare du ser dina mål, desto mer extraordinärt kommer resultatet bli! Lägg fokus på din intention i detta, lägg fokus på din längtan i detta, lägg fokus på att skapa det du drömmer om….

Livet här är konst och du är konstnären som skapar! Visst har du innan du klev in i din kropp målat grunden, men runtom denna grund kan du skapa vad du vill här och nu! Vad vill du skapa av det som händer i ditt liv just nu? Framförallt vilka känslor vill du skapa inom dig? Fokusera på det och börja måla. Du målar genom dina tankar…

”Choose your thoughts wisely cause they are the energy that creates your life”

Någon av er är ensam och ledsen…du känner dig rädd inför framtiden. Du har ingen att dela dessa tankar med utan utåt sätt håller du masken uppe… Du ska försöka hitta en människa i din närhet som du kan dela dina tankar och känslor med. Det kommer att kännas mycket bättre efter att du fått sätta ord på det du känner. Du är inte ensam, kanske det känns så men lita på mig, du är aldrig ensam. Du är älskad och du är sedd! Här, nu oh för alltid.

Någon av er är påväg att flytta och i detta finns det en oro hos dig hur saker och ting kommer att fall ut. Det kommer bli hur bra som helst! Släpp din oro…den är obefogad.

 

Ha en underbar lördag!

I stor kärlek,

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

16
Posta en kommentar

7 Kommentera tråden
9 Tråd svar
7 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
8 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Monika

Jag börjar bli tjatig, men TACK Maria för dina kloka ord. Det känns så bra att börja dagen med dina ord att reflektera över. Flytten närmar sig och oron har lagt sig lite. Rädd och modig på en och samma gång. ???

Annki

Tack Ha en harmonisk dag??

Gertrud Dahlman

Jag blir full i skratt. ”Börja måla” ja, jag det är ju det jag gör, men den här veckan hade jag helt tappat lusten. Så träffande, Tack Maria, jag får grabba tag i penslarna igen.

Susanne Loqvist

❤?

Leischa

Tack så mkt och det näst sista där stämmer tyvärr in mkt väl på mej???

Hilkka

Tack fina Maria!????
Vad bra det ska bli med flytten.
Mvh.Hilkka

Thayna Silva

Ja jag är nog denna person som är orolig för framtiden och hur saker och ting kommer lösa för mig framöver…