Medialt meddelande – Följ upphöjningen som påbörjats!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du känner det själv att något stort är på gång. Stundom kan du svaja i din vetskap och tvivel smyger sig in. Men när du tar dig igenom tvivlen så vet du att tiden du lever i är något mycket speciellt. Du vet att något stort är på gång.

Meddelandet idag:

Du har så rätt min vän, något stort sker just nu. Tiden du lever i är mycket kraftfull i sin energi och denna energi kan vara till din fördel eller till din nackdel. Du är den som behöver vakna upp och själv avgöra vilket väg du ska ta i detta upphöjande av medvetandet.

Denna upphöjning är en expansion av mänsklighetens energifält. Denna expansion av energi föregås av ett upphöjt medvetande. Ju mer medveten du är om din egen existens och varande, desto större energifält runtom dig. Några av människorna kommer ligga kvar i sömnen och förbli i den mer statiska energin, några kommer röra sig vidare och mot en enorm expansion av energifältet de består av.

Se, det som lagts inför dina ögon är ett spel. En labyrint för dig att navigera dig igenom och den som ser labyrintens spel tydligt genom dess inre visdom expanderas automatiskt.

Följ med, observera….sträva inte emot förändringen, men gör det genom din inre visdoms vakna ögon. Se det spel som pågår, observera och i din observation följ med men kliv inte rakt in i spelet och börja spela. Gör du det, kliver rakt in i detta spels energi då förlorar du dig i dess drama och din förmåga att expandera genom visdomens kärlek uteblir…för denna gång. Livet är oändligt och du ges såklart chans efter chans att expandera ditt energifält.

Nu har du återigen getts en ny chans.

Sträva inte emot, följ med men inte genom att kliva rakt in i det som pågår runtom dig utan förhåll dig observerande utan rädslor. Har du rädslor för det du ser så bemöt dem och ta dig igenom dem.

Rädslor är dörrvakten mot expansionen av ditt energifält. Ju mer rädslor, desto mindre energifält.

Du behöver inte aktivt gå ut och slåss…inte alls. Jobbet handlar inte om den yttre världen, det handlar om din inre värld. Jobbet måste göras där, allt börjar med dig. Inom dig själv.

Allt som sker, sker inom dig. Det du ser i den yttre världen påverkar ditt sinne och genom ditt sinne skapar du i den yttre världen. Inget är verkligt om du inte gör det verkligt! Gå inte vilse i denna labyrint genom att tro på på det du ser inför dina ögon.

Upphöjningen som påbörjats sker inom var och en som är menat att upphöjas. Upphöjas i dess egna energifält genom dennes egna inre kraft och visdom.

Allt är precis, exakt som det ska. Allt kaos i den yttre världen är exakt precis som det ska. Inget sker slumpmässigt, det vet du ju redan. Se, observera och var alert men gå inte in i spelets dans, då förlorar du dig.

Lite till…

Till dig som har två brun/beige spräckliga katter. Du bor ensam i lägenhet och du jobbar just nu hemifrån. Den senaste perioden har du kämpat med ett ganska dåligt mående. Du känner dig nere och deprimerad, du ser ingen större mening med livet. Min vän, meningen är upp till dig att skapa…detta är din gudomliga kraft. Vilken mening vill du ha i ditt liv? Vad vill du fylla ditt liv med? Livet du valt är just det liv du upplever…Önskar du uppleva annat, då måste du välja att skapa annat. Kraften finns inom dig, låt inte den yttre världen lura dig in i något annat.

Till dig som är nyförälskad i en man som har konstnärliga drag och är lite ”bohemisk” i sitt sätt. Han klär sig i linnekläder sommartid och lever sitt liv med lättsamhet. Han har tagit dig med storm! Han är en mycket karismatisk man, eller hur? Men du vet redan att han har sina fötter i två världar…se med klarhet på det som är och lägg dina förväntningar på rätt nivå. Då blir det bäst för dig.

Till dig som har ett administrativt jobb….Du lever med en man sedan lång tid tillbaka, men har varit påväg bort mentalt från relationen under längre tid. Du är förälskad i någon annan…denna ”någon annan” är en kvinnlig kollega till dig. Du känner dig förvirrad av din egen attraktion. Bejaka det du känner, ta din steg bort från det du längtar bort från och bjud in denna kvinna till dans…Hon kommer svara och du kommer få uppleva något du aldrig förrut upplevt, sann kärlek! Just do it…

…..

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments