geometrical pattern

Medialt meddelande – Förändringar av din identitet!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

Stora förändringar kan ha skett i ditt liv. Förändringar i både ditt yttre som ditt inre liv. Dessa förändringar har rubbat det du tidigare lagt din identitet i. Nu står du här och frågar dig själv…”Vem är jag egentligen nu”?

Meddelandet idag:

Släpp identiteten. Du behöver den inte längre, du är på väg mot upplysning.

Det ända skälet till att du började skapa en identitet med din fysiska kropp och din fysiska verklighet är att du glömt bort vem du egentligen, på riktigt, är.

Är det verkligen så att du är din fysiska identitet, ditt namn, din roll, ditt yrke etc? Är du verkligen det som du en dag behöver lämna bakom dig genom ”dödens” sista andetag? Vem är det då som har evigt liv? Eller kan det vara så att din fysiska identitet bara är en roll du spelar i en dröm? Om det är så, att du spelar en roll i en dröm…Är det verkligen värt att prioritera den rollen framför den del av dig som har evigt liv?

När du börjar gå på uppvaknandets väg då börjar du sakta med säkert ”tappa” din identitet. Du tappar den, du lägger den åt sidan och inser dess icke värde. Sakta med säkert får du distans till din roll i denna drömvärld.

Sakta men säkert vaknar du upp ifrån att ha varit någon till att vara ingen….Så ironiskt! Här har du strävat så hårt för att skapa dig en identitet, strävat så hårt för att vara någon…när sanningen är att du är ingen! Att vara ingen…..Wow! Vilken befrielse! Vilken frihet!

Du har precis börjat gå på uppvaknandets väg, på frihetens väg…..På denna väg behöver du ingen identitet, du behöver ingen roll, du behöver ingen titel….För du är ingen samtidigt som är du allt i kärlekens gudomliga energihav.

Har du verkligen tappat bort dig själv? Eller kan det vara så att börjat vakna upp till dig själv? Till den du är på riktigt?

Du är en ingen och ändå allt. Fortsätt framåt på frihetens väg! En väg där du är ingen……identitetslös men fylld av gudomlig salighet.

hjärta - mariao - medial vägledning

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of