love and light

Medialt meddelande – Förändringen som äger rum nu!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du ser din omvärld som är i förändring. Du kan känna förtvivlan, rädsla, ilska och ibland kanske uppgivenhet. Du undrar hur det kunde bli så här och så plötsligt…

Meddelandet idag:

Min vän släpp taget om allt, följ med vågen som rullar in istället för att simma motströms. Det är när du strävar emot som du tömmer dig på energi och låter dig fyllas av det du upplever som negativt.

Allt som sker nu har sitt syfte. Du kommer inte kunna se det nu, men en dag kommer allt stå klart för dig! En dag kommer allt falla på plats och du kommer se att det som skedde, det var för ett betydligt högre syfte än du tidigare kunde ana.

Här och nu, se förändringen rulla in och vila i förvissningen om att du behöver inte göra någonting för allt kommer landa precis där det ska. Förbli observerande…Se det som händer i medvetenhet om vad som händer!

Du som alltid trott på att allt i ditt liv har ett högre syfte, du som alltid trott på att allt har sin egen inneboende mening, du som alltid trott på att allt blir precis som det ska! Varför skulle inte det som sker i din omvärld nu falla under samma vetskap? Varför skulle det som sker i din omvärld vara tvärtemot det du tror om ditt eget personliga liv? Varför skulle din omvärld vara separerad från din egen personliga upplevelse?

Det finns ingen separation vännen, allt hänger samman. Det som sker i din omvärld, denna stora förändring som rullar in nu är en del av din personliga livsplan. Den fyller sin egen högre mening i din livsupplevelse.

Istället för att sträva emot och svära dig svart över det som sker, se det istället exakt precis som det är. Upplev det som kommer precis som det kommer genom full acceptans och minns att du är inte den lilla människa du blivit programmerad in i att tro!

Nej! Du är kärleken själv. Du är ljuset självt. Du är skapelsen och du är skaparen. Se, det som händer med inre lugn och ro. Se det som händer med vetskap om att det är bara en av tusen upplevelser du erfarit och kommer att erfara. Du har inget slut och du har ingen början. Du omsluter allt, så stor och så gudomlig är du!

När du genomgår din uppväckelse så kommer detta stå så klart för dig. Det som sker nu, det är en gåva för dig att vakna genom.

Det kan bli trassligt och kaosartat, men minns vem det är som gör det trassligt och kaosartat. Du serveras en historia framför dig, vad ska du göra med den? Sträva emot, svära dig svart eller ska du i inre lugn se den genom din inre visdoms ögon?

Det finns inget att vara rädd för. Rädslan är en illusion som håller dig fånge i dig själv. Tills du släpper taget och breder ut dina armar för att äntligen börja flyga över allt som någonsin är.

life energy

Lite till….

Till dig som har ett större ärr på höger sida av ryggen…Något hände dig för länge sedan som skapade detta är. Du står inför ett jobbigt beslut och du är rädd! Du är rädd att du fatta fel beslut och för att du ska stå helt ensam i detta. Du vet ju vilken väg du vill gå…..Gå den! Ta dina steg mot din längtan och vila i vetskapen om tar de steg som du är menad att ta. I detta nya kommer du inte vara ensam. Det kommer öppna upp för nya vägar och nya möten. Följ ditt hjärtas röst…..

Till dig som heter har en vän som heter Ingalill…..Detta är en nära vän till dig och ni har känt varandra länge! Din vän är rädd och du är ledsen över att se henne så orolig. Finns där stadigt vid henne. Genom dig kommer hon långsamt, långsamt släppa rädslan. Hon behöver dig nu, denna del av er historia tillsammans har kommit till sin grand final! Detta var meningen med ert möte som skedde en gång för länge sedan.

………

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
äldsta
nyaste de flesta röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Monika
13 dagar sedan

Hej Maria!
Jag studsade till när jag 8/1 plötsligt läste några rader om mig och min väninna Ingalill. Det du skriver stämmer precis. Vi är skolkamrater sedan studenten och hennes man är sjuk. Tack för din hälsning och väglesning. Jag försöker redan vara ett stöd för henne. 🙏❤️ Tack Maria!