geometrical pattern

Medialt meddelande – Forma nuet

Meddelande till någon/några av mina läsare!

buddha forma nuet

Du går runt och grunnar på det som hände för en tid sedan, något som inte blev som du ville eller önskade. Du känner en tyngd över det förflutna och att du inte lyckades bättre…

Meddelandet idag:

Varje dag är en ny början. Ingenting från igår behöver påverka dig idag. Varje dag får du en ny chans att skapa nytt.

Det gör dig inget gott att gå runt och bära på det här oket längre. Du är helt fri att släppa det förflutna för att sedan röra dig fritt fram in i det nya. Älta inte längre utan släpp det gamla, så du får energi till att skapa nytt i nuet. Det som varit det har varit….det finns inte kvar i nuet. Bara i dina tankar.

Hur vill du att din dag idag ska se ut? Ska du skapa den från ditt förflutna? Eller ska du lätta dina tankar och skapa något nytt, fräscht istället? Du vet väl att valet är ditt? Du har så mycket makt, du är så kraftfull att du kan forma din egen dag, din egen verklighet precis som du vill.

Nu undrar du hur du ska kunna göra det?

Genom dina tankar och genom att släppa det förflutna…så enkelt är det faktiskt. Du har makten att skapa en helt ny version av dig själv! Skapa den du vill vara istället för att skapa den du tror dig vara på grund av det förflutna.

Du har ett förlutet, men du behöver inte leva där längre.

”Your past is a story, once you deeply realize this it has no power over you”

Till dig som vet att du använder maten som tröst….Försök hitta din tröst någon annanstans. Ditt beteende att tröstäta gör dig inget gott längre, nu behöver du hitta ett annat redskap att hitta tröst och stilla din oro med.

Att ändra dina rutiner är en bra start… Det är ingen slump att du läser detta idag. Det är viktigt för dig att ta hand om kroppen så du ska kunna fungera optimalt i den. Du har fastnat i ett mönster som du behöver bryta dig loss från…När du lyckas med det kommer en helt ny värld öppnas för dig! Mark my words…

Ha en kärleksfull och ljus söndag!

MariaO

 

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

8
Posta en kommentar

4 Kommentera tråden
4 Tråd svar
4 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
5 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Karl Nilsson

Ha en kärleksfull Söndag du med Maria ? .Föresten jag hade en dröm igår om jag städa i trädgården. Det var grått och kallt och jag lyfte på en skiva som legat där länge, under brukar det komma fram djur . Denna gång ringlade det fram en snok . Kom och tänka på det angående ditt budskap ?

Monika

Tack, Maria ?❤️ Trevlig advent

Titti

Väljer att skapa nytt, gör små tillbakablickar emellanåt och ser att det nya är bättre för mig!
Du hjälpte mig bryta det invanda tankemönstret och fick mig att blicka framåt istället för bakåt, känner stor tacksamhet för det?❤
Önskar Dig en ljus och kärleksfull dag❤

Hilkka Murtomäki Johansson

Tack fina Maria!
För tipset. ????