flower of life - mariao

Medialt meddelande – Från mörker till ljus!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus

För inte alltför länge sedan kan du ha känt det som om att du inte sett ljuset i livet. Du har sökt efter mening, men inte riktigt kunna se den, du har inte förstått livet. Men nu, nu håller saker på att ändras inom dig och det känner du starkt!

Meddelandet idag:

Mörkret håller på att skingras och ljuset tar sakta vid.

Ljuset och din egen upplysning är påväg nu! Det nya som är på väg in i ditt liv kommer med klarhet och insikt om vad livet egentligen är och handlar om.

Du kan känna förvirring, då du nu får insikter som inte stämmer med din tidigare uppfattning om livet. Dina gamla uppfattningar har varit starkt präglade av samhällsnormer, religion, politik och kultur. Det nya som du upplever nu kommer inifrån dig själv….

Ditt eget ljus har tagit över dina gamla trosuppfattningar och skingrat mörkret. I denna processens upplever du lätthet, glädje och frihet!

Äntligen, nu är du på väg mot självförverkligande. Du är på väg att helt leva utifrån din egen inre sanning och ditt eget inre ljus! Du är inte längre fångad i den yttre världen! Du är fri….och den som slutligen kommer ge dig den absoluta, ultimata friheten är du själv!

Var inte rädd, stå stadigt! Sprid ditt ljus inifrån och ut, inte bara i din egen värld utan var även ljuset i dina medmänniskors värld!

Du är en gudomlighet! Du är en högvibrerande energivarelse som har en mänsklig upplevelse…och nu är tiden inne för dig att fullt ut leva och andas genom ditt eget ljus. Lev ut ditt ljus, bortom denna fysiska existens, bortom de normer du blivit infogad i. Var och förbli fri!

Sprid dina armar och höj dem! Nu är skingras mörkret i ditt liv och du är den som varit skaparen av detta! Du, i hela din gudomliga storhet har startat upplysningen.

Lite till….

Till dig som precis som upplevt ett uppslitande separation från en människa du hållit kär. Även om det kan vara svårt att förstå innebörden av det som hänt så försök ändå att ha tillit nu. Det som just hänt har hänt för att något nytt och mer givande ska ta plats i ditt liv. Även om du inte förstår just nu, så är detta en del av din egen själs längtan. Det kommer lätta upp och inom en tid kommer du förstå den djupare meningen med denna period av ditt liv.

………………..

Låt dig ledas av din själs nyfikenhet och entusiasm! Det du uppfattar som så allvarligt och tungt i livet är inget annat än en dröm. Snart vaknar du upp ur den…Förbered dig redan nu genom att ibland vända dig inåt och upplev det som är ingenting, men ändå allt.

I djup kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

3 Kommentera tråden
0 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Leischa

TACK🙏❤ ÄNTLIGEN känner och upplever jag detta🙏🙏🙏

Thayna Silva

Känns positivt att ljuset kommer …

Hilkka M J

Tack fina Maria! 💓💓💓