Medialt meddelande – Gå frihetens väg!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har länge känt dig fast och tyngd. Som om att din existens håller ett fast tag om dig och i det kan du känna dig fängslad. Du vet att det existerar något bortom denna ”cell”, en frihet som du någonstans kan förnimma….

apricot heart

Meddelandet idag:

Bli mästaren av ditt eget liv! Bryt dig loss från det förtryck du så länge levt under. Ett förtryck där du blivit betingad att vara och leva på ett speciellt sätt.

Bryt dig loss från de tankar, de sätt att vara och icke vara som lagts på dig. Lös gör dig från kedjorna så att du kan fortsätta vägen fram med inre frihet!

Att bryta sig loss från kedjorna som lagts runtom dig innebär inte att du behöver slå eller kämpa dig fri. Nej, allt du behöver göra är att upptäcka vem du verkligen är. Upptäcka att du är inte dina bekymmer, ditt vemod, din sorg, stress eller något av allt annat elände i denna värld.

Upptäck att du är kärlek, ljus och skratt! För det är vad du är. En strålande ljusvarelsen som har förmåga att skapa och gå precis den väg du önskar. Du behöver bara vakna upp till din egen inre sanning om vem du är.

Upptäck vem du är och bestäm dig sedan att gå den äkta, sanna vägen. Vägen i frihet, i kärlek och i ljus.

När du börjar vandra denna väg, själens väg, fri från det betungande som format din personlighet, ditt fysiska jag, då kan ingen och inget fängsla dig längre. Ingenting…..

Bli mästaren i ditt eget liv! Res dig upp, sträck på ryggen och gå vägen fram med fokus. Låt ingen och inget trycka ner dig igen.

När du väl vaknat och blivit fri från det som överskuggat din själ…då lämnar du sömnen och drömmen för evigt.

Då försvinner rädslorna, sorgen, oron…då försvinner allt, allt utom dig själv.

Kärlek, ljus och skratt….det är vad du är. Du är inte dina bekymmer, du är inte vemodet, sorgen, stressen, du är inte någonting av allt annat elände i världen. Kärlek, ljus och skratt….det är vad du är.

När du vaknar så går du bort från misär in i överflöd! In i din själs rikedom av vishet.

Lite till….

Till dig som står inför ett ny ide, ett nytt projekt! Du tvivlar om du har kapacitet till att genomföra detta nya…. Allt tvivel gör är att hålla tillbaka dig. Släpp tvivlen och gå med din inspiration i detta! Du är på rätt väg.

Till dig som bor i ett gult hus, du har en hund som har ljusare päls….du lever tillsammans med någon som har problem med alkoholen. Din partner ser inte ut att vara villig att släppa taget om sitt beroende, det är hans liv. I detta behöver du bestämma dig för vad som ska vara ditt liv? Att leva i stressen och skuggan av din partners beroende eller att leva ett liv i inre ro och glädje? Där du befinner dig idag finns ingen glädje längre…..

Till dig som jobbar i en servering till ett större varuhus som tex Biltema, Ikea eller liknande. Du trivs med ditt jobb. Det ser ut som om att du har bekymmer med både hälsan och ekonomin. Du har en tendens att skjuta saker under mattan. Gör inte det. Se vad som är och ta tag i din hälsa samt de problem du har kring ekonomin. Gör du det nu så undviker du att saker eskalerar.

Till dig som har en nära och mycket kär Gunilla som nyligen lämnat kroppen. Hon hälsar att hon inte dött alls….Hon hälsar att du ska fortsätta med planerna ni pratade om. Stanna inte av nu, hälsar hon. Hon skickar dig enormt mycket kärlek till dig……

…….

I stor kärlek och omsorg,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Följ mig på:

FacebookInstagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

3
Posta en kommentar

2 Kommentera tråden
1 Tråd svar
0 anhängare
 
Mest reagerade kommentar
Hetaste kommentarer tråd
3 Kommentar författare

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
nyaste äldsta de flesta röstade
Meddela omNotify of
Leischa

Tack🙏💗

Monika

Jag är kärlek, ljus och skratt! TACK, Maria! Måtte jag aldrig glömma detta. 🙏💕