power within

Medialt meddelande – Gåvan som snart läggs i din famn!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du har en längtan efter att se omvärlden i harmoni. Du har en längtan efter att få se dig i en ny situation av inre frid och ro. Du har en längtan att öppna upp det stängda och bortglömda….

Meddelandet idag:

Det energifält du är av och som omsluter dig är till för dig att skapa i. Vad du skapar i den yttre världen är en direkt reflektion av vad som är skapat i din inre värld.

För att skapa harmoni och frid i den yttre världen, behöver du först skapa detta i din inre värld. Din inre värld projiceras sedan ut, genom sinnet, in i din omvärld. Allt börjar med dig, alltid i allt. Det finns inget i skapelsen som inte har en knutpunkt till dig.

Ditt inre är influerat av intryck i den omvärld du befinner dig i och så länge du inte är medveten om hur din omvärld i sanning är en direkt reflektion av ditt inre så länge kommer du vara öppen för influenser i det yttre. Det blir som en omedveten skapelse…..

En gång, en tid var allt öppet. Du visste allt, hur hela skapelsen fungerade men du föll in i sömnen och ditt sinne övertaget av det yttre.

Energin du befinner dig i är lätt att forma och skapa i, men du behöver bli medveten om dig själv och vad du lägger i det allomfattande energifältet. Så länge som du tror på det du ser som en sanning, så länge kommer dina ögon förbli förtäckta. Den dagen du ifrågasätter allt i din upplevelse är dagen du påbörjar befrielsen.

En befrielse som kommer med ett raserande av den yttre världen du en gång trott på. Se, gåvan som snart läggs i din famn är gåvan av seende. Ett seende som innebär att du inte längre ser med dina fysiska ögon utan ett seende där du fullt ut ser med ditt inre öga…..En gåva som kommer visa dig hur du genom din inre syn kommer se igenom din yttre syn.

Det som läggs som en sanning inför dina fysiska ögon är en manipulation av ditt sinne. Du tar in det du ser som en sanning och införlivar det i ditt medvetande . När det är införlivat i ditt medvetande så projiceras det sedan ut i energifältet som en sanning, som din sanning och skapelsen av din upplevelse har börjat. Denna ”sanning”, denna skapelse är inte din, den är en manipulerad version av ditt eget unika skapande. Det du en gång skapar i fältet av energi stannar där för alltid. Som en evig inristning.

Välj noga, noga…vad du skapar. Du har allt inom dig, men det du matar och när är det som överlever och växer sig starkt.

Gåvan som väntar dig, gåvan att med ett helt fritt sinne skapa i den yttre världen utan en manipulerad energi…det är gåvan som väntar dig. Inom dig, bortom ditt sinne ligger den gudomliga kärleken…Den gudomliga kärleken som är din att projicera ut och manifestera i den yttre världens energi.

När du projicerar och manifesterar utifrån ditt innersta väsen genom ett ”rent” sinne för du in harmoni och frid i den omvärld du idag upplever kaotisk.

Allt börjar med dig. Ansvaret för harmoni och frid ligger i ditt knä, men även i dina medmänniskors knä. Varje del behövs, varje del är viktig i vägen mot harmoni hos människan och dess boplats. Du är viktig, ditt jobb att befria ditt sinne från en programmering du trott varit sann är viktigare nu än någonsin!

Du är kärlekens barn, du är gudomlig och du är underbar! Du är ljusets barn, du har kraften att frigöra dig men du behöver våga kasta det gamla för att helt och naket stå i det nya.

the light

Lite till….

Till dig som är ålagd en speciell uppgift på din arbetsplats. Det här är egentligen inget som från början skulle ingå i din arbetsuppgift. Initialt blev du smickrad över förtroendet, men denna smickran du kände har övergått till oro. Du känner nu att detta inte känns bra och på någotvis går bortom vad du egentligen tror på. Du kan backa! Du kan ångra dig, gör du det nu så kommer det inte bli någon stor sak av det hela. Men, ju längre du drar ut på tiden och står fast i oron desto svårare blir det för dig att dra dig ur och desto större blir också konsekvenserna.

Till dig som är mellan 45-50 år, du cyklar för det mesta. Du har en klassisk damcykel. Ditt hår är cendréfärgat axellångt..lite lockigt. På sista tiden har du haft problem med smärtor i magen. Du drar dig för att söka vård, men har nu börjat fundera på om du nog ändå inte måste….Avvakta någon, ett par veckor och du ska se att problemen kommer försvinna. Var snäll mot dig själv, vila när du är trött och njut lite mer av ditt eget sällskap. Sträva inte emot det din kropp säger till dig utan följ den istället….du vet redan vad som menas med dessa ord.

Till dig som har en rosenträdgård…..eller iallafall många rosor i din trädgård. Du älskar dessa blommorna. Gröna fingrar har du också. Du befinner dig i ett äktenskap som nog egentligen slocknat för länge sen…..Du har en längtan efter att bryta och bo ensam. Ja, valet är ju ditt. Modet att ta steget behöver du uppbåda själv. Ingen, ingen kommer att skapa den förändring du längtar efter åt dig. Du är skaparen av din egen upplevelse. Men, en sak ska du veta…att tar du steget så blir det jättebra för dig! Du ska se vad som händer…..plötsligt slår kärleken ut på nytt. Ibland kräver livet att du rör om i grytan lite och inte bara sitter bekvämt i det trygga.

I stort ljus,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
hos mig
700kr

För denna mediala vägledning bokar du in en tid hemma hos mig. Jag bor i centrala Landskrona. Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig  genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments