love and light

Medialt meddelande – Guldet som väntar dig!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

Du söker efter livets guld och överflöd! Du läser om olika sätt att skapa det i ditt liv. Du söker ett svar, en sanning om vägen dit. Du vill så gärna kunna skapa allt du önskar, du vill så gärna erhålla guldet och överflödet.

Meddelandet idag:

För att du ska väcka din egen kraft och din egen inre förmåga att skapa i den värld du befinner dig i så behöver du vända dig åt rätt håll!

Se, det som finns att läsa om skapande i den värld du upplever är någon annans kraft….en kraft som aldrig kan bli din. Du kan bara skapa i din egen upplevelse genom din egen inre kraft och visdom. I grunden skapar du hela tiden, men du är inte alltid medveten om detta.

Ju mer medveten du blir om din egen förmåga, desto klarare och tydligare blir din egen kraft. När din inre kraft är klar och tydlig, först då kan du skapa vad du än önskar i din livsupplevelse.

Det paradoxala i det hela är att när du väl vaknar upp till din egen inre visdom och kraft, ja då skiftar din längtan om vad du önskar skapa för dig själv. Då skiftar innebörden av ordet guld och överflöd…..

Se skatten, guldet och överflödet kommer till dig när du når din inre visdom, först då är du redo att börja skapa med full kraft. Först då är du redo att hantera gåvan…utan inre kontakt och visdom uteblir kraften.

Det finns ingen sanning om ditt eget skapande att finna i den yttre världen, då sanningen i den alltid är relativ. Den riktning du ska ta för att uppbåda inre kraft är att söka spirituell förståelse och visdom…inom dig. När du når in i förståelsen och visdomen över hur din yttre värld fungerar då ”aktiveras” den skapande kraften automatiskt.

Ingen förändring kan uppnås så länge din inre värld är densamma. Inget guld kan nås så länge din inre värld är densamma. Allt i ditt liv börjar med dig…..När din inre värld börjar förändras, när du hittar din inre klara visdom då blommar allt plötsligt ut på din väg och allt du någonsin önskat kommer till dig. När allt du önskat kommer till dig har den förlorat den gamla meningen….då ersätts den med en ny mening och förståelse.

Livet är paradoxalt, det som är upp är ner och det som är ner är upp. Överflödet du önskar och som väntar dig är av en helt annan art än du tidigare kunnat förställa dig. Överflödet som väntar dig är gudomlig av sitt slag, en visdom som går bortom allt av den värld du uppfattar som en sanning idag.

När du badar i visdom, ja då badar du i guldet, i överflödet och allt du någonsin önskat dig kommer till dig. Men, när det gör det så ser du det med visdomens kärleksfulla ögon.

Då min vän öppnar sig sesams portar och du står i den eviga kärlekens kraft och visdom.

golden age

Lite till…..

Till dig som går i tankarna om att göra en slags inre resa….Du kan känna en viss oro och rädsla över detta äventyr du funderar på…..Du vet min vän, det finns inget att bekymra dig över. De här tankarna om denna resa hade inte infunnit sig om det inte var mening att du skulle ta steget ut och våga. Se bortom det givna och det föreskrivna, det är en illusion för dig att ta dig igenom….Du vet exakt vad som menas med detta! Do it….

Till dig som skriver på en bok men som hämmas av din osäkerhet! Du ska fortsätta skriva denna boken som om du skriver den till dig själv, först då kommer din kreativtet släppas loss…..För den har du inom dig, men du hämmar dig själv genom att utgå och bry dig alltför mycket om den yttre världen. Allt börjar inom dig….håll fokus där och sen sköter sig resten av sig självt. Det du har inom dig och vill få ut är bra, mycket bra……

Till dig som nyligen träffat en människa som gjort stort intryck på dig och som väckt något inom dig. Fall inte tillbaka in i det gamla och in i rutinerade tankar och känslor. Bryt loss! Det finns en anledning till att denna människa kommit in i ditt liv, följ rytmen i detta som lagts som en gåva i din famn.

……….

I stor kärlek,

MariaO


Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…

Följ mig på:

Facebook Instagram
Medial vägledning-Boka Tjanster

Medial vägledning
via telefon
600kr

Efter att du bokat Medial vägledning via telefon återkopplar jag via mail med förslag på dag och tid.

Att få medial vägledning av mig innebär att jag bistår dig genom mitt klarseende, klarkännande och Universums visdom.

Medial vägledning
via mail
500kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Inläggsförfattare: MariaO

Prenumerera
Meddela omNotify of

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments