love

Medialt meddelande – Hitta kärleken!

Meddelande till någon/några av mina läsare!

blue lotus mot kärleken

Du söker kärleken! Någon som älskar dig ovillkorligt, någon du kan hålla i handen när det blåser, någon som accepterar hela dig i stort tålamod. Du längtar, och din längtan är stark.

Meddelandet idag är viktigt, jätteviktigt! Den sanna kärleken, den kärleken du längtar efter den hittar du inte i en annan människa. Den ovillkorliga, stora, tålmodiga kärleken den hittar du inom dig själv! Kärleken inom dig den finns alltid med dig i allt du gör, och den stannar i all evighet. Den är obeskrivlig och bortom alla ord!

Hur hittar du den? Genom stillhet, tystnad och varande….där finns den. Den största av alla kärlekar, den finns inte på utsidan av dig utan den existerar inom dig!

”Take care of your inner spiritual beauty. That will reflect in your face” – Dolores del Rio

Du är varmt välkommen att boka in medial vägledning hos mig! Läs mer nedan…


Medial vägledning
400-700kr

I mina vägledningar jobbar jag utifrån min intuition, mitt mediala klarseende och klarkännande. Varje vägledning tar mig ungefär 2h. Jag är väldigt grundlig och gör alltid mitt yttersta för att mina klienter ska känna sig nöjda.

En fråga/Två frågor
150/250kr

Har du en/två kortfattad fråga/frågor du vill ha svar på? Då är du välkommen att boka in den nedan. På en lite mer kortfattad fråga blir även svaren lite mer kortfattade än i en full vägledning/spådom.

Personlig rådgivning
400-700kr

När man befinner sig i någon slags kris i livet kan det vara svårt att se klart på sin situation. Då kan det vara skönt att ha någon att skriva till, någon som kan ge dig råd och se klart på din situation. Någon som kan stötta och hjälpa dig vidare i livet.

Inläggsförfattare: MariaO

Posta en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Meddela omNotify of